« CasaMovie: Dia di Bandera 2005 | Main | De D66 van Curacao »

Drijfveren

Toen ik laatst vreesde in herhaling te vallen maakten de dames Willisha en Cyberjunk mij erop attent dat dat helemaal niet zo is. Immers, nieuwe lezers hebben de oude verhalen nooit gelezen en oude lezers zijn ze grotendeels vergeten.

Zondag 03.07.2005: Bikini-show op Kontiki BeachMaar als ik nu schrijf dat wij zondagmiddag naar het strand van Kontiki en Mambo Beach zijn geweest, is dat dan echt compleet nieuw? Dacht het niet hè!

Op een strandbedje genoot ik van mijn welverdiende rust. Het zwemmen met Luchiano (7) zat er al op. De rust werd verstoord door een aankondiging die over het strand schalde.

"Attentie, attentie! Over vijf minuten begint de bikini-show alhier bij Kontiki Beach."

Waarvoor komt iemand zijn bed uit, wat zijn de drijfveren van een mens? De aankondiging van een bikini-show doet in ieder geval wonderen. Kwiek stapte ik van mijn bedje af en graaide naar de camera.

Even later stond ik in een uitstekende positie aan het eind van de pasarela. Grote genade, het Nederlandse woord daarvoor is me ontschoten, ik lijk Sylvia Kristel wel. In het Engels is het catwalk.

De modellen liepen af en aan en poseerden regelmatig precies voor mijn neus. Kennelijk verkeerden zij in de veronderstelling met een professionele fotograaf van doen te hebben. Mij kwam het wel goed uit in ieder geval.

Klik op de foto of hier voor de volledige serie van 23 foto's. Overigens is er ook filmmateriaal van de bikini-show, voor het geval er behoefte is aan een Gran Premiere...

Na al deze voorbijtrekkende schoonheden was de behoefte aan een nieuwe Chica de la Semana voor lachicamerengue.com iets kleiner. Zo had Lucy ook eens een vrije zondagmiddag.

Comments

het is duidelijk dat jij achter de camera stond, beste Casa, .... alleen maar fotos van dames (muv. de laatste foto) ... niet dat ik klaag hoor ;-)

De aankondiging van Happy Hour doet bij mij ook wonderen!!
Maar inderdaad "Bikinishow" zou ook mijn wenkbrauwen even omhoog-en-omlaag laten gaan.

Hahahaha.....Wat een straf he om deze "pica's" te maken op een tropisch strand....

Dat jij op zondagmiddag naar Mambo Beach en Kontiki gaat op zich niet nieuw, maar je belevenissen zijn wel elke week anders. Dus er zit altijd een nieuw aspect aan je verhaal, waardoor het hooguit hetzelfde lijkt voor mensen die niet gedetailleerd lezen. Maar wie dat wel doet, ontdekt steeds iets nieuws in jouw wekelijkse rituelen en dus is het nooit saai. En ik vind je een heerlijk gestructureerd mens, ik geniet van dingen die, zonder dat ze saai worden, met regelmaat terugkeren. Hopelijk komen je maandelijkse stellingen ook weer terug.

@Amaro: Haha, daar zit nog een (klein) verhaal achter. Om mijn rol van professioneel fotograaf goed te spelen heb ik ook foto's van de twee mannelijke deelnemers gemaakt. Anders valt het vast op dacht ik. Op de fotopagina heb ik ze maar weggelaten, of iemand moet nog geinteresseerd zijn. Henk(ES)?
@Cerito: Ach, het zijn de krenten in de pap. De rest van de week zit ik ook gewoon binnen, te werken...
@Cyberjunk: Wat een aardig commentaar! Het is eigenlijk weer tijd voor de stellingen... ik ga er onmiddellijk over nadenken!

in het nederlands is het ook catwalk....zo erg is het met ons nederlands gesteld... nog even en we roepen de hele dag Oh my God... :-)

Ik vergeet anders nooit iets.

Herhalen heeft ook wel iets van herkenning.
Dat is ook de kracht van de arbeidsvietaminen en zo.
Nieuwe lezers lezen vrijwel nooit archieven.
En oude lezers haken soms af.

Wil ik die (waarschijnlijk prachtige) foto's van de bikinishow gaan bekijken en wat gebeurt er?
Blocked by websense, potverdorie !!!
Nou ja, dan vanavond thuis nog maar eens proberen, i.p.v. nu op mijn werk....

@Paola: Of beter, de hele nacht... ;-)
@Brillie: Maar onthou je dan wel wat?
@Renesmurf: De enige die de archieven leest is de logger zelf... :-)
@Robert: Dat betekent dat bij je werk (te?) veel naar lachicamerengue.com wordt gekeken. Een gezond bedrijf dus... ;-)

Oude lezers die afhaken horen in een psychiatrische instelling thuis, op een gesloten afdeling...;)

Ik had willen opmerken dat Catwalk in het Nederlands gewoon catwalk is, maar Paola was mij voor. Nederlands is, net als de meeste levende talen, vergeven van de leenwoorden uit andere talen. Zij vindt dat blijkbaar een negatieve zaak.
Taal is bedoeld als communicatiemiddel, maar je kunt het ook gebruiken om je te isoleren van de rest van de wereld of om je te onderscheiden van je minder geliefde buren. In het vroegere Yoegoslavië is het Servo-Kroatisch aan het uiteenvallen in het Servisch en het Kroatisch. Men verstaat elkaar steeds slechter. Een goede zaak? Het hangt af van je visie op de wereld, de kleine microwereld en de grote makrowereld. Doe je aan "eilanddenken" of heb je genoeg vertrouwen in je eigen identiteit en ben je niet bang voor wat vreemde woorden.

vdb.

Je vrouwelijke lezers, zoals Wilisha, Ella en CuraKora willen best zien hoe je de badmode voor heren hebt weergegeven. Voor wat betreft de bikini's: als ik zo'n bikini wil kopen, waar moet ik dan zijn?
Tenslotte: Ik vind de afgekapte hoofden op de thumbnails van de diashow hinderlijk, kun je daar iets aan verbeteren?

WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!! WE WANT MEN!!!
WE WANT MEN!!!
Voor alle duidelijkheid: de foto's dus :-)

Excuseer mijn vrouw voor al het gespam in uw gelederen. Ik zal haar een ferme reprimande geven vanavond.

"We want men" ... sommige mensen zijn nooit tevreden ....

@Cyberjunk: Dat vind ik nog zacht uitgedrukt... :-)
@MJvandenBroek: Helemaal met je eens over hoe taal gebruikt kan worden, communiceren met iedereen of juist je afscheiden. Hier heb ik al enige posts over geschreven. Als je leenwoorden wilt gebruiken is het wel zaak de balans te bewaren, de tekst van Watskeburt (De Jeugd van Tegenwoordig) is voor weinig Nederlanders nog te volgen...
@CuraKora: De bikini's zijn te verkrijgen bij Kontiki Beach, meteen na de ingang het winkeltje rechts. Aan de thumbnails kan ik niets doen. Bij portrait foto's valt inderdaad het hoofd er nogal eens af, van de andere kant ziet de thumbnail pagina er zo een stuk strakker uit. Een kwestie van smaak...
@Willisha: Hmmm... ik zal kijken wat ik voor jullie kan doen... (maar beloof niets!)
@Amaro: Hehe... laat Willisha je dolfijn/walvis filmpje nog maar eens verplicht zien, daar kalmeert ze wel van... ;-)

Oh ja, vrijdag viel me al op dat alle Madeirense dames een halterbikini hadden... Ik onderscheidde me duidelijk door mijn 'gewone' bandjes...

Maar na het zien van deze bikinishow weet ik het zeker, ik MOET een halterbikini kopen.

Ben ik blij dat het Forum Madeira open is tot 00.00 uur *LOL*

Denk je nou echt dat ik jaloers ben? Hoezo dan? Kom nou! Ik? Jaloers? Friesland is ook prachtig ...

Je hebt het weer helemaal bij het rechte eind Casa, maar ik klaag niet. Jij bent in ieder geval aan je trekken gekomen, dat doet me ook goed.

Nog een stem voor die "andere" foto's. Dank voor deze mode bijdrage ;-)

@Willisha: Ik vermoed dat Don de deur al voor je openhoudt... natuurlijk moet die halterbikini er komen en wel vanavond nog!
@Menno: Natuurlijk is Friesland prachtig. Ik bedoel, ieder jaar op je vakantie weet je niet hoe snel je weer naar huis moet. Dan moet er toch wel iets moois zijn daar in Friesland... hehehe
@Henk: Dat doet mij ook weer goed, geen foto's van de mannelijke modellen dus?
@Jannie: Je weet het, voor mode moet je bij CasaSpider zijn... ;-) Ik heb de mannenfoto's nog eens bekeken, maar ze lopen niet eens in een zwembroek. Toch maar niet doen dus...

Soms vind ik herhalingen wel erg saai. De eindeloze voetbalherhalingen zijn er het beste voorbeeld van. In jouw verhalen valt het wel mee. Maar toch: 22 herhalingen van de bikini zijn niet echt exciting. Ik had beter meteen naar de laatste groepsfoto kunnen gaan. CasasPa

Je leeft op Paradise-Island!

Tuurlijk wel!!

Ik vind hier een totaal onterecht gebruik van het woord "welverdiend".

Die mannenfoto's zouden volgens jou niet van de laatste mode zijn? Is dat niet aan ons dames om dat te beoordelen? Dus kom op met die foto's en laat dat maar aan ons over. WE WANT MEN!!!

@CasasPa: Op jouw leeftijd heb je het allemaal natuurlijk al lang gezien... ;-)
@Theo & Erwin: Zo vaak gebeurt dit niet hoor, meestal ben ik gewoon aan het werk. Binnen, zonder ramen (het lijkt de gevangenis wel)...
@Henk: De druk wordt groter, ik zal kijken wat ik kan doen...
@Carin: Misschien wel de laatste mode, maar niet in zwembroek. Vergeleken met de dames ziet het er erg gekleed uit. Dat wordt vast een grote tegenvaller!

Sommige mensen denken echt alleen maar aan zichzelf. Mannen in een kleine zwembroek, of nog erger: in bikini hebben snel de neiging om te gaan lijken op een enge buurman, maar jonge mannen die eruit zien alsof ze zo de slaapkamer uitgestapt zijn, dat is andere koek. Kom op met die foto's of we gaan je site hacken.

(Namens de verenigiging ter bevordering van de publicatie van herenfoto's)