« Roland ontsnapt! | Main | Tong afbijten »

Elanna 11 jaar

Ter gelegenheid van de elfde verjaardag van Elanna organiseerden Mark en Jackeline vanaf vijf uur 's middags een borrel. Tevens was het een kinderfeestje. Als aperitief luisterde ik zaterdagmiddag naar het verslag van de interland Nederland-Roemenie die wij met 2-0 wonnen.

Elanna snijdt de taart aan ter gelegenheid van haar elfde verjaardagTegen zessen arriveerden wij in Emmastad, een van de betere wijken van Willemstad. Het kinderfeest was reeds in volle gang, wij namen er snel een Polartje op.

Luchiano (7) had een rugzak met gameboys bij zich en concentreerde zich aanvankelijk daarop. Al snel zat de stemming er goed in, zeker toen de muziek aan ging en Braziliaanse Jackeline een demonstratie Samba dansen gaf.

De kinderen hadden de gameboys inmiddels opgeborgen en renden wat heen en weer. Af en toe was er gekrijs. Eenmaal was Luchiano de veroorzaker. "Ik mag toch wel even zijn neus dichthouden?", legde hij mij uit.

Het was tijd om de taart(en) aan te snijden. Jarige Elanna deed dit op professionele wijze. Inmiddels was de vrijdag nog uit het Verriet instituut ontsnapte Roland met vrouw Barbara en dochter Kyra ook gearriveerd.

Zo langzaam maar zeker was het kinderfeestgedeelte wel voorbij. Wij gingen naar huis. Wel, eerst nog even langs Nancy snack voor een Lomitu ku Batata (ossenhaas met patat).

Elanna's elfde levensjaar is goed ingeluid. Klik op de foto of hier voor de complete serie van 37 foto's.

Comments

Geeft Lucy ook dansdemonstraties als Luchiano een kinderfeestje heeft? Of heeft zij andere kwaliteiten? Of doe jij misschien bijzondere dingen bij dit soort gelegenheden?

Dat is een onvergetelijke verjaardag geworden!
Leuke foto`s.

Ziet er gezellig uit! Maar wie is die krullenbol op foto 33 met dat sateetje zo charmant in zijn mond? ;-)

@Cyberjunk: Eind oktober is het zover... eens kijken wat voor bijzondere dingen wij gaan verzinnen... (ik heb nog geen idee!)
@Renesmurf: Het was een gezellige verjaardag, dat is zeker...
@majriM: Haha, dat is de laatste aanwinst van ons bedrijf. Rafael (Rafa), een bijzonder exemplaar. Hij komt uit Spanje (Valencia) en woonde de afgelopen vijf jaar in Londen. Op Curacao bloeit hij helemaal op... ;-)

Heeft Nancy snack nu de lekkerste lomitu; in april gaf je nog hoog op van de Happenkar op Salina?

Die wij wonnen? Ik niet hoor. Heb het niet eens gezien.

Na al dat eten nog naar Nancy's ???

@Jan: De Happenkar heeft (naar Curacaose begrippen) goede shoarma. En frikandellen natuurlijk. Nancy is de beste snack voor lomitu, El Canario het beste restaurant. (Ik denk dat je die bedoelde)
@Brillie: Neen, jij zat natuurlijk weer de 20 meter te werken ergens in Sierra Leone... :-) Toch wordt het tijd dat jij wat nationaal gevoel ontwikkelt!
@Bodo: Ja, gek he? Na zoveel sate-tjes... maar toch, die lomitu overgoten met pika en de patat met knoflooksaus... dat maakt een feest helemaal af!

die kinderfeessies bij jullie klinken een stuk beter dan de onze hiero.... of ligt dat gewoon aan mij?...

Vandaag 6 juni 2005 de verwarming aangezet.