« Dominoën op 1 April | Main | Kleren »

Groeten van Miriam

Laatst correspondeerde ik wat heen en weer met GJ van Camarados. De Don Juan uit het Noorden kent een zekere Miriam die bij hotel Van der Valk Curacao werkt. Binnenkort wil Miriam's vriendin Leoni naar Curacao komen om haar te bezoeken. GJ vroeg of ik misschien tijdelijke woonruimte voor haar wist.

Helaas kon ik hem niet helpen. Weliswaar hebben wij op zich een kamer over, maar het is om moverende redenen toch niet zo'n geweldig idee om daar een jonge dame in te herbergen. Dat begreep GJ ook en tegelijkertijd corrigeerde hij zijn eerdere bewering dat Miriam een baan bij Van der Valk heeft.

Groeten uit Curacao van Miriam en Casa voor GJGJ: "Ze werkt in een of ander tentje op een plein (duidelijk als ik ben)..

Een tentje op een plein, dat kan eigenlijk alleen maar Pleincafé Wilhelmina zijn. Daar komen wij bijna elke zaterdag, maar helaas ben ik niet zo goed in het herkennen van mensen.

Daarom liet ik Lucy de meegeleverde foto van Miriam zien en ja hoor, zij wist meteen wie het was.

Zaterdagmiddag wachtte ik op Studio Sport, dat begint hier om vijf uur. Om 15:37 (21:37 Nederlandse tijd) overleed echter de Paus. Alle televisie-uitzendingen werden onderbroken. "Daar gaat mijn sport!", was mijn eerste gedachte. En ik had net zo'n zin in Heerenveen-Ajax (2-1). Een wedstrijd waarbij GJ op de tribune in de skybox zat. Hoe toevallig.

Om iets voor zessen arriveerden we bij Pleincafé Wilhelmina. Piet en Verina zaten er al en even later voegde Wim Jans zich bij ons. Kort daarna maakte ik kennis met Miriam. "Ik wil jou de groeten van iemand doen", zei ik tegen haar. "O ja, van wie dan?", vroeg zij verbaasd met onmiskenbare Groningse tongval.

GJ, ik kan je bij deze melden dat Miriam blij was met je groeten. Klik hier voor een groter exemplaar (800x600).

Comments

Heb je nog steeds die t-shirt? Hoe lang heb je hem al? Ik weet dat je het in 2002 ook aan had.

Je bent een trouwe sponsor voor de Leidse cafe ... of je bent een van hun aandeelhouders ;-)

Werken er in dat Pleincafé Wilhelmina alleen maar Nederlanders? Of ook Antillianen? Is het door Nederlanders opgezet? Kom jij er alleen op zaterdag of ook wel eens met collega's of zo?

en zo is de wereld opeens heel klein he...leuk!!!

Aan groeten heb je niks, maar het is wel altijd leuk!

@Amaro: Haha, ja zoals zovele mannen ben ik nogal aan bepaalde oudere kledingstukken gehecht. Weet je dat ik nog nooit in dat cafe geweest ben? Heb het t-shirt van een leuke dame uit Leiden gekregen die ook op Curacao heeft gewerkt. Geen sponsoring dus...
@Cyberjunk: Het is weer een heel verhoor, uhh vragenlijst... :-) Hier komen de antwoorden. De baas van Pleincafe Wilhelmina is een Nederlander. Op dit moment werken er volgens mij alleen Nederlanders. Ik kom er alleen op zaterdag, en op speciale gelegenheden als Koninginnedag enzo. Regelmatig zitten er ook wat vrienden/collega's.
@Paola: Inmiddels verbaas ik me daar al niet meer over. Wat wil je ook, met internet. Word jij regelmatig aangesproken, ondanks dat je eigenlijk nooit foto's van jezelf plaatst?
(Volgens mij moet jij aan je gedrag zo te herkennen zijn!)
@Renesmurf: Neen, je hebt er inderdaad geen fluit aan. Groeten mensen soms zo vaak omdat het gratis is... :-)

Ik vind het heel lief van je dat je mijn vragen altijd beantwoordt, maar als je me veel te nieuwsgierig vindt en/of op bepaalde vragen niet zou willen antwoorden, dan moet je dat gewoon zeggen, want al weet ik graag alles, (zoals dat veel vrouwen eigen is)ik respecteer het ook als mensen bepaalde dingen liever niet zouden willen vertellen. Dus voel je vrij om voor jezelf te houden wat je wilt, ik vind je er even aardig om hoor.

Leuk verhaal. Kijk zo blijkt de wereld toch weer erg klein te zijn. Breng je ook even de groeten over aan...

FANTASTISCH! :)

Ik wil via de "Casaspider groetenservice" Piet en Verina even veel plezier wensen.
Dat moet toch kunnen...

Ja ook de Groeten van CasasPa voor Miriam, een Groningse, komt misschien ook uit Winschoten? En doe Piet ook maar de groeten. CasasPa

Doe je ook 'Ik doe NIET de groeten aan ...' ?

By the way ... nog bedankt voor het Tiburon bericht! Inderdaad leuk om te lezen (Papiaments) Ga je nog bij hun langs voor 'haaiolie' om Kari-Kari te maken? By the way ... what the **** is Kari-Kari eigenlijk? Nooit van gehoord!

@Cyberjunk: Ik waardeer je nieuwsgierigheid juist! Ik geef altijd antwoord, maar zal nooit dingen vertellen die ik niet kwijt wil, maak je daarover maar geen zorgen.
@Brillie: Een nieuwe uitdaging/kans! Zeg maar aan wie ik de groeten moet doen. 5 Euro 95 per persoon... :-)
@GJ: Ja, leuk he... ;-)
@Angel: Het kan, zie voor tarief hierboven... ;-)
@CasasPa: Neen, Miriam komt uit Haren, of Haaren dat weet ik niet precies. Je groeten komen evengoed aan hoor...
@Amaro: Ja hoor, tarief is 7 Euro 95 voor NIET de groeten doen. Lucy kende 'kari kari' ook al niet, ik ga het morgen voor je navragen...

Als Miriam uit de provincie Groningen komt, dan komt ze uit Haren, zou ze uit Haaren komen, dan zou ze uit de provincie Noord-Brabant komen.

Mriam komt van oorsprong inderdaad uit Haren. Haren ligt iets ten zuiden van Groningen. Glimmen ligt weer iets ten zuiden van Haren.

Ik stuur wel een SMSje. ;)

Doe je de groeten aan mijn oud-collega Machteld? Sinds juli woont ze op Curacao, haar man zit bij de marine en ze hebben 3 zoontjes...

@Cyberjunk: Wederom dank voor de geografische aanvulling! Nu vergeet ik het nooit meer...
@GJ: Toch heb ik het idee dat alle inwoners van die dorpen elkaar allemaal kennen. Of jij/jou dan tenminste...
@Brillie: Dat lijkt me stukken goedkoper... :-)
@Willisha: Machteld... als ik haar tegenkom doe ik haar de groeten. Met foto op het CasaLog. Beloofd.

@Casa: alvast bedankt! In augustus komt Gea naar Curacao, o.a Machteld opzoeken. Ik zal haar langs het Pleincafé Wilhelmina sturen! Nog een foto hahahaha...

@Casa, klopt. Althans, ik herken ze nooit, zij mij altijd, vreemd eigenlijk...

Enfin, je krijgt het nog druk Casa, volgens mij word jij de meest gefotografeerde en bekende curacao-bewoner..
(hoe noemt men een inwoner van Curacao eigenlijk?)

@Willisha: Geen probleem. Misschien is het een goed idee als mensen die op Curacao de groeten willen doen een t-shirt voor mij meenemen van de plaats waar zij vandaan komen. Is leuk voor de groeten en ik heb mijn kledingprobleem opgelost... :-)
@GJ: Hehe, heel vreemd inderdaad... :-) Een inwoner van Curacao noem ik altijd Curacaoenaar. De foto's zijn geen probleem, het is altijd leuk om iets voor de mensheid te doen, haha...