« 12.02.2005: Tom | Main | Natuur van slag »

El Sapo El Sapo (8)

1.

Pascale, Luc en Tom, vlak na de geboorte

Veel dingen, vandaar een El Sapo. Belangrijkste gebeurtenis is toch de geboorte van Tom. Zojuist had ik trotse vader Luc aan de telefoon. Hij was verbaasd hoe (relatief) gemakkelijk de bevalling is verlopen. Inmiddels heeft Tom zijn eigen website, dat hoort er in deze tijden gewoon bij. Nog een paar dagen en men kan met hem sms-sen.

2.

Benita en Bente aan het dansen in de Arabian Night

Gisterenavond was het Arabian Nights Party bij Ino en Bente. Het is ongelofelijk maar wij hebben nog steeds geen naaimachine. Door het Carnavalsgebeuren hebben we daar niet meer aan gedacht. Lucy moest dus creatief zijn om er iets van te maken. Iedereen werd namelijk geacht op zijn Arabisch op het feest te verschijnen.

Ino en Bente hadden er zelf veel werk van gemaakt. Als organisatoren dient men het goede voorbeeld te geven. Luchiano en ik hadden een stuk witte stof op onze kop met een goudkleurig koord eromheen. Echt comfortabel zit zo'n ding niet. Na een tijdje hebben we de lakens maar weggelegd en zijn met alleen het koord doorgegaan.

Een leuk thema-feest, wij zijn benieuwd waar de Benino's volgend jaar weer mee op de proppen komen. De fotoserie met 32 foto's is hier te vinden. In de commentaren kan de meest geslaagde creatie worden achtergelaten.

3.

Lucy en CasaSpider dansen op zaterdag 13 februari 1999, onze trouwdag

Last-but-not-least. Het is haast nog minder te geloven dan het feit dat wij nog steeds geen naaimachine hebben maar Lucy houdt het op de kop af vandaag precies zes jaar met mij uit. Wij zijn dus vandaag, zondag 13 februari, zes jaar met elkaar getrouwd. De trouwdag in Santo Domingo herinner ik mij nog als de dag van gisteren. En ook het feest dat we 's avonds gaven in Lucy's restaurantje Luchiano.

Inmiddels zijn we zes jaar verder. Het leven op Curacao valt Lucy niet altijd gemakkelijk, in Santo Domingo kan zij zoveel meer doen. Ik bewonder dan ook de energie die zij in onze relatie steekt en wat mij betreft plakken we er zo nog zes jaar aan vast.

"Als het ooit uit gaat tussen ons zul je nog spijt krijgen, zo'n vrouw als ik vind je nooit meer!", zegt Lucy wel eens tegen mij. Dan antwoord ik meestal dat ik na haar inderdaad nooit meer met een andere vrouw zal trouwen. "Daar trap ik niet nog een keer in!" Een beetje plagen moet kunnen.

Wat helaas niet kan is stellen dat er voor de trouwdag op 13 februari en Valentijnsdag op 14 februari slechts n kado hoeft te worden gekocht.

Comments

Met jouw laatste stelling in deze posting ben ik het helemaal eens. Ik zou zeggen, een cadeau voor de trouwdag is genoeg. Daar spreekt al genoeg romantiek en liefde uit. Daarnaast dacht ik dat Valentijnsdag meer bedoeld was voor mensen die nog niet zo lang verliefd zijn op elkaar, of waarvan men wil weten of degene op wie hij verliefd is, dat ook op hem is. Ik meende dat stellen die al heel lang getrouwd zijn- 6 jaar is in mijn ogen al heel lang- niet meer aan Valentijn deden. Houd jij je maar ieder jaar bij een heel mooi geschenkje of een surprisetrip, of een heerlijk etentje voor jullie trouwdag.

"Zojuist had ik trotse vader Luc aan de telefoon. Hij was verbaasd hoe (relatief) gemakkelijk de bevalling is verlopen."
Ja, wij mannen hebben gemakkelijk praten...

Casa & Lucy, gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag!

1. Geen mooier geschenk dan een kind.
2. Ino & Bente gedeeld eerste
3. Gefeliciteerd, dat jullie nog lang bij elkaar blijven om elkaar vrijheid te geven.
Valentijnsdag en zaag (associatie).

@Cyberjunk: Dat is goed nieuws! Ik vrees alleen dat jouw (heel valide) argumenten bij Lucy geen enkel hout snijden. Morgen zal ik ze eens uitproberen, het antwoord lees je op het CasaLog... :-)
@Henk(USA): Ja, wij mannen doen net of wij de coordinatie in handen en de zaak onder controle hebben. Ondertussen zijn het de vrouwen die de prestatie leveren. Het is niet anders. Bedankt voor je felicitatie!
@Pascal: Uitstekend commentaar, mijn complimenten. (3 goed uit 3!)

Wat je kunt doen is het volgende: Kado op 13 feb (toevallig) vergeten en het de volgende dag goed maken.

Ik blijf aan de gang met pabien te zeggen tegen je ... awel ... pabien!

H, daar had ik helemaal nog niet over nagedacht, maar volgend jaar krijg ik dus een Valentijnskado, een kado voor onze eerste (!) trouwdag n mijn verjaardag...

Vraagje voor Casa: jullie zesde trouwdag = het zesde kado???

Ja schat ... en dat alles op ... effe checken eerst .... ja ... dat alles dan op 29 februari ;-)

@Amaro: Ik heb nog een kado verstopt in de kast liggen. Alleen Luchiano weet er verder van. Just to save my life in case of... ;-) Je kan nu wel stoppen et pabien zeggen!
@Willisha: Bedoel je of het het zesde kado is dat Lucy in al die jaren heeft ontvangen? Natuurlijk niet! Jullie trouwdag is ergens in mei toch?
@Amaro: Ik zou er voor de zekerheid 30 februari van maken... :-)

Een feestje voor jullie dus, daarginds. 6 jaar is een mooie aanleiding. Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag, Casa. En: misschien zit er voor jou k nog een cadeautje in, van Lucy.

Er wordt maar doorgefeest daar!
Over een aantal jaar heeft iedereen een eigen website, denk ik.

Ik zag direct dat het een echte 'Arabian Nights Party' was. Bij de foto's zag je steeds meer mensen in de olie....

Gefeliciteerd Casa, Lucy en Luchiano!
Ik kan me nog herinneren dat ik 6 jaar terug, samen met mijn broertje, bij je was en een espressoapparaat voor je had van de Detam-clan.
Drink je nog wel eens een kopje, uit die machine dan....:-)
En natuurlijk nog vele gelukkge jaren!!

@Megadikkevrouw: Bij ons gaat het zo dat ik de kado's koop. Lucy zegt altijd dat zij mij "al haar liefde" geeft. Dat moet ik echter niet proberen, dan is Leiden in last... :-) Nee hoor, ik krijg ook altijd wel iets en kom niets tekort!
@Renesmurf: Het lijkt maar of we zoveel feesten, meestal zijn we gewoon aan het werk. Het moment is denk ik dichtbij dat er meer websites dan mensen zijn op aarde...
@Angel: En dan te bedenken dat ik de ergste foto's er nog uit heb gelaten... :-) Het espresso-apparaat hebben we nog steeds. Alleen is de glazen pot stukgegaan dus echt vaak gebruiken doen we hem eigenlijk niet. Lucy riep zojuist naar mij dat jullie na 6 jaar wel met een nieuw kado op de proppen mogen komen... :-)

gefeliciteerd en op naar de volgende zes jaar!!

Gefeliciteerd. En vandaar de naam van Luchiano?

"Leiden in last...."

riep u? Gefeliciteerd!!

Ons blieven zunnig?

Ik hoop dat jullie ons record gaan evenaren, dan redt je het niet met nog maar 6 jaar. Wat laat maar toch nog heel hartelijk gefeliciteerd.

@Madelief: Dank je, we zijn al 1 dag op weg van die volgende 6 jaar... :-)
@Henk(ES): Bijna goed! Het restaurantje is genoemd naar Luchiano...
@Bareuh: Ja, waar komt dat toch vandaan he... Leiden in last... maar evengoed bedankt!
@Brillie: Had ik CasaTrump geheten, hadden er toch wel twee kadootjes ingezeten...
@Jannie: Neen, jullie kan ik niet meer evenaren. Maar je weet het he, Wim & jij zijn altijd mijn idolen, nou voorbeelden dan geweest op het gebied van relaties!

Hoezo, een nieuw kado na 6 jaar Casa?
Bij 12,5 jaar is het weer feest maar als jij er "zomaar 6 jaar aan vast wil plakken" kom je nog iets te kort...
Ik zou je contract maar voor langere tijd verlengen!
Ga ik vast sparen voor een cadeau...:-)

gefeliciteerd Casa!!! Ik wens jullie samen nog heel veel geluk toe!!

oja ik was alweer te snel...wat een mooie foto's van mama met kindje...die zijn zo speciaal die eerste foto's...prachtig!

Shit heb ik de Arabische party gemist... had ik eindelijk eens die buikdanslessen kunnen gebruiken ;)
Naja dan maar voor mijn eigen ventje met valentijn
Beso,
Gaby

@Angel: Dan ben je vorig jaar toch mooi ons eerste lustrum vergeten. Maar spaar rustig door... :-)
@Paola: Dank je, zus Pascale zier er inderdaad erg relaxed uit!
@Gaby: Er werd door diverse betrokkenen aardig sensueel gedanst, jammer dat je er niet bij was... ;-) (Marcos zal wel genieten van jouw Shakira-optreden)