« Poll Jeugdsentiment en Chic[ao]'s | Main | Koninkrijksstatuut 50 jaar »

Mijn nacht met Katja S.

Snel even een associatiespelletje. Ik zeg: Katja Schuurman! Ik ben benieuwd wat anderen dan zeggen, maar ik antwoord luid en duidelijk met verleiding. Vannacht ben ik door Katja verleid. Jammer genoeg was het slechts een droom.

De nacht van maandag op dinsdag bracht ik door met Katja Schuurman!De herinnering aan de droom is vaag. Ik was op weg naar het vliegveld (Schiphol?) en zat plotseling bij Katja in de kamer. Ze was bijzonder aardig en kwam steeds dichter bij mij zitten.

Vanaf een afstandje zag ik mij mezelf uitsloven en grappig (proberen te) doen. Nu zat Katja heel dicht bij me. Ik begon het warm te krijgen. Die krullen, die ogen, die mond en die lippen...

In de beginjaren negentig heb ik (wie anders) Katja Schuurman ontdekt. Zij speelde toen een bescheiden rol in Uit de school geklapt. Veel herinner ik me niet van die serie, maar één ding is mij bijgebleven. Katja was op bezoek bij de zoon of dochter van de hoofdrolspeler en zij moest deze man proberen te verleiden.

Nooit heb ik dat zo goed door iemand zien doen als Katja dat deed. De mannelijke hoofdrolspeler moet van die scene nog weken van slag zijn geweest.

Was ik Adam en Katja Eva dan was de mensheid al veel eerder uit het Paradijs gekukeld. Al had ze mij een worm in plaats van een appel aangeboden, ik had hem met smaak verorberd.

Vanmorgen werd ik bijzonder vrolijk wakker. Ik denk dat ik vannacht maar weer eens richting vliegveld (Schiphol?) ga...

Comments

Katja!!?? tja....
Ik had het nooit moeten uitmaken...stom van me.

Dream on Casa!!

Associaties met Katja Schuurman: Hot!

mannenvrouw!! absoluut...ik vind er geen bal aan en nee ik ben dus niet jaloers...(dat zeggen mannen altijd meteen...onzin) ik heb er gewoon niks mee...zie dat het een prachtige vrouw is hoor voor mannen.....ik vind hele andere vrouwen mooi :-)

Wat ga je vannacht op Schiphol doen Casa?
Ik kan me herinneren dat je met Katja een keer ging behangen.....
Ha ha!

@Cerito: Ik kan me ook niet voorstellen dat ze jou zomaar heeft laten gaan... :-)
@Jannie: Waar droom jij zoal over, qua verleiding?
@Henk(USA): Ze doet de sneeuw in Cedar Rapids smelten!
@Paola: Ik denk ook dat ze een mannenvrouw is. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook hoe ze praat. Ze lijkt me buitengewoon gezellig om een pilsje mee te drinken!
@Angel: Ja, dat behangen... dat was me wat he... ;-)

Ik zie haar toch nog van de week. En ik zal je droom vertellen...

Dromen zijn bedrog beste Casa. En afgezien daarvan denk ik niet dat je twee nachten achter elkaar dezelfde droom zult hebben. En volgens mij ben jij de laatste tijd net iets te veel gefocust op mooie vrouwen, Lucy mag wel uitkijken, tenzij ze van haar kant net zo gefocust zou zijn op mooie kerels, in dat geval zouden jullie quitte staan.

Ja Katja is een echte Tomgirl (mannenvrouw) en bovendien echt aantrekkelijk en spontaan. Ik zou er zelfs voor gaan!!

Mijn associatie bij Katja S. heeft betrekking op Sylvie Meis en een vak vol ADO-supporters.

@Brillie: Dat is goed, of beter nog, geef haar mijn url maar... :-)
@Cyberjunk: Lucy hoeft zich geen zorgen te maken, zij krijgt zelf nog ruim voldoende aandacht. En uiteraard is ze gefocust op een mooie man. Namelijk op mij... ;-)
@Henk(ES): Ho,ho, niet onze markt komen bederven he... :-)
@Ruben: Ik denk dat er weinig mannen met dezelfde schoonheid als Katja zich zo 'netjes' door het leven zouden slaan. (Ik neem aan dat je niet bedoelde dat je ADO-supporters aantrekkelijker vindt dan Sylvie en/of Katja...)

Was dat behangen niet met Vivian?

Ik kan de stank van de eigen roem vanuit Nederland ruiken Casa!!!!!

Amaro heeft haar ooit gezien bij gala-avond. Hij vond er niets aan (zegt ie...), ze had geen billen volgens hem :-)

@Piet: Neen, het behangen was niet met Vivian.
@Cyberjunk: Met jouw neus is niets mis!
@Willisha: Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak. Zo begrijp ik erg weinig van zijn fantasieen met Marjon de Hond... :-)

Sinds ik kinderen heb slaap ik dromeloos, als een blok. ;-). Kijk wel uit dat je niet te hard praat in je dromen, het kan zijn dat je ogen dan nog blauwer zijn als je op staat. Of is Lucy niet jaloers??

Dromen zijn bedrog, en bij mij meestal niet te sturen.

Alleen als je er een mooie naakt foto van je zelf erop zet. Hhaha.

Tijdens de FHM_party in A'dam waar Katja een bescheiden prijs in ontvangst nam, was ik daar natuurlijk (als hofleverancier) ook aanwezig. Katja had toen een oogje op Esther. Echter, ik had liever dat ze een oogje op mij had gehad. (echt waar!)

http://www.glimmen.com/fhm/images/DSCF0107.jpg
http://www.glimmen.com/fhm/images/DSCF0108.jpg

@Jannie: Neen, gelukkig praat ik niet hardop in mijn slaap. Bovendien was vooral Katja aan het woord... :-)
@Renesmurf: Dat dromen niet te sturen zijn is bijzonder jammer. Ook zou ik ze soms wel op video willen opnemen!
@Brillie: Toch maar niet. Zoveel bandbreedte heb ik niet op mijn server...
@GJ: Je maakt me jaloers man! Vooral op 0108 kijkt ze onweerstaanbaar. Als ze op Esther valt heeft Katja in ieder geval een goede smaak... ;-)

@Casa: Nog geen sneeuw, maar wel bar koud (momenteel -10 C). En ja, die foto van Katja in schooluniform op een schoolbankje doet je dat in één klap vergeten, om vervolgens even later weer met beide benen in de keiharde realiteit te staan.

Katja, Marjan, dat kan ik persoonlijk niet zo volgen... Maar als we het hebben over George, Richard of Sean, ja dan gaan we praten!!!

Wat is het leven toch saai zonder fantasie!

Volgens mij heeft het meer met het schoolpakje dan met de vrouw die erin zit te maken. Zo'n pakje appelleert gewoon aan (meestal niet gerealiseerde fantasieen) met betrekking tot jonge meisjes.

@Henk(USA): Toch kan men met een paar minuten wegdromen de keiharde realiteit weer iets beter aan...
@Willisha: George=Michael, Richard=Gere, Sean=Connery? Fantasie is de motor, wel oppassen dat je Amaro niet per ongeluk Richard noemt... :-)
@CuraKora: Uniformen hebben iets magisch, kijk maar naar stewardessen, verpleegsters etc. En ook school-uniformpjes. Toch maakt het wel degelijk (groot) verschil wie erin zit! Katja kan nu eenmaal bijzonder ondeugend en verleidelijk kijken... ;-)

casa...george is toch clooney zeker....tssssssk.... mannen :-)

@Paola: Precies!!! Aan George Michael (goede zanger hoor), hebben wij vrouwen niet zoveel volgens mij.

En het maakt Amaro niet uit hoe ik hem noem, hij luistert toch niet hahahaha!!!

Ik luister niet???? Hhhmmmm .... tja ... als je mijn oren zo dicht knijpt ... dan hoor ik inderdaad niet wat je allemaal zegt, lieve Willisha.

@Paola: O ja, sorry! Ik had ook George Bush of George 'van Mildred' kunnen zeggen trouwens... :-)
@Willisha: Dat is dan de eerste man die niet naar zijn vrouw luistert. Wat een held is die Amaro!
@Amaro: De lezers van het CasaLog hoeven niet gedetailleerd op de hoogte te worden gebracht van wat jullie zo 's nachts uitspoken... Oren dichtknijpen... het zal wel heel normaal zijn... ;-)

wie is dat op de foto?

Voorlopig zal het zowel overdag en 's nachts heel stil worden voor Amaro... ik mag alleen nog maar Portugees praten, snappen jullie...