« Koningin Julianabrug | Main | Luchiano snapt een Paradox »

Dag Pascale en Luc

Woensdag waren Pascale en Luc voor een paar dagen naar Bonaire vertrokken. Zaterdag kwamen ze terug, voor twee uurtjes. Daarna moesten ze aan boord van de KLM-Jumbo die hen weer naar het Koude Kikkerland terugbrengt.

Luc & Luchiano: de zes Piranhas (uit Bonaire)!Wij hadden een rustig dagje, beetje lezen, beetje internetten, Kopspijkers kijken. Lucy was grieperig. Pascale en Luc zouden om half zes op Hato International Airport aankomen, wij vertrokken derhalve iets voor vijf uur. Ik wilde het vliegtuig van Bonaire Exel wel zien landen.

Op Hato aangekomen zaten Pascale en Luc tot mijn verbazing al buiten aan een drankje te nippen. Dat was snel!

Luc en ik namen onze laatste Polartjes (van de vakantie) en Pascale haalde een kadootje voor Luchiano (7) uit haar tas: een T-shirt met drie piranhas. Niet geheel toevallig had Luc precies zo'n T-shirt.

Om zeven uur was het tijd voor de vakantiegangers om door de douane te gaan. Lucy was niet helemaal lekker, maar we besloten toch naar boven te lopen.

Daar heeft men achter wat tralies uitzicht op de mensen die van en naar de vliegtuigen lopen. Hato International Airport heeft (nog) geen slurven.

Pas om acht uur mochten de passagiers instappen en zagen wij Pascale en Luc voor het laatst. Nou ja, ik hoop dat ze inmiddels veilig zijn geland! We zwaaiden nog een keer en gingen richting Kentucky Fried Chicken. Door wat misverstanden aldaar met de bestelling in de Drive-thru scheurde ik er weg en reed door naar de Happenkar.

We aten shoarma die avond. Dag Pascale en Luc!

Update 08.11.2004

Voor wie nog geen genoeg heeft van Pascale en Luc: Het Pascale en Luc Foto Album is af en bevat inmiddels 51 foto's!

Comments

In de Drive-thru had men het nakijken... vroaaaaar! :-)

het heet toch niet voor niets DRIVE THRU

De happenkar klink lekker, is dat ook zo? Geheel selfsupporting nu dus?

Happenkar , drive true , je moet dat niet zo letterlijk nemen dat gaat verkeerd een dag, dan zie je zo een bordje met DRIVE IN , en dan .......

Als Luchiano net zo groot is als Luc krijgt hij ook een t.shirt met drie grote piranha's. Wie van de twee is er het meest trots? CasasPa

@Cockie: Inderdaad, precies zo ging het... :-)
@Rody: Klopt. Om een of andere vreemde reden stoppen de meeste mensen er toch om wat eten mee te nemen. Nou, ik niet!
@Henk(ES): De Happenkar is een goede zaak. Het is al de derde keer dat ik erover schrijf, ze hebben zelfs een website: http://www.happenkar.com/ !
@Michel: Bedankt voor de tip! Gelukkig neem ik lang niet alles wat ik lees letterlijk, het zou een zootje worden... :-)
@CasasPa: De piranhas zijn op beide t-shirts even groot. Door de maat van de t-shirts lijken de piranhas op Luchiano's t-shirt zelfs groter. Wie het trotst is weet ik niet zeker. Als Luc het t-shirt vandaag naar zijn werk heeft aangedaan heeft hij gewonnen... :-)

Op www.happenkar.com staat wel een kaartje, waar ik deze rijdende snackbar moet kunnen vinden, maar ik kan het niet zo duidelijk zien. Heb je duidelijkere aanwijzingen misschien, dan ga ik daar ook eens na een stranddagje wat lekkers halen?

Gisteravond "langs" de Happenkar gereden.
Ik haal mijn patatjes bij Kokkie....

@Marc: Op het gevaaf af dat je straks helemaal geen idee hebt waar de Happenkar zich bevindt: rij van de rotonde van Salinja richting Schottegatweg, sla halverwege linksaf richting KFC en stop meteen rechts. Daar staat de Happenkar. Meestal staat deze 'rijdende snackbar' overigens gewoon stil... :-)
@Cerito: Kokkie heeft een goede naam. Ik heb er een keer gegeten en vond het niet supergeweldig. Misschien nog maar eens proberen...

jaaa, we zijn aangekomen in Nederland, brrrrrr. Ik denk dat Luc heeel trots was, maar het was echt te koud voor alleen een shirtje, anders had ie t zeker aangedaan.
Daaahaaaaag