« Magic Shave | Main | Hot Wheels »

A better world

Luchiano (6) is dol op internetten. Helaas moeten wij het nog doen met een trage inbelverbinding. Als ik bezig ben heb ik liever niet dat zoon ook druk aan het loaden is, dat gaat namelijk ten koste van mijn snelheid.

Luchiano had net naar de PowerPuff Girls gekeken, ging achter de computer zitten en was kennelijk in een filosofische bui:

Luchiano: "Papa, weet je hoe de wereld kon beter zijn?"
CasaSpider, denkend aan geen oorlog of andere mooie zaken: "Ik weet het niet."
Luchiano: "Als je kon internetten zonder te connecten. Dat je dan toch spelletjes kan zoeken."

Nog dit jaar wordt ADSL op Curacao ge´ntroduceerd. Het zal een betere wereld zijn.

Comments

In die betere wereld ga je de quality time tijdens het samen internetten nog missen! Met de verbinding van nu heb je alle tijd om samen te filosoferen, met ADSL schiet dat er bij in.

krijg je een msn berichtje...pap wannneer gaan we eten? :-)

@Piet: Dat is waar, nu zitten we elkaar vaak vragend aan te kijken: "Ben jij ook aan het loaden?" Gelukkig zal ADSL hier in het begin onbetaalbaar zijn... :-)
@Paola: Dat doen we nu al, ook al zitten we naast elkaar. MSN vindt hij geweldig, vooral die symbooltjes trouwens. En als ik op mijn werk zit houdt hij in de gaten of Lucy niet met vreemde mannen aan het chatten is... ;-)

De vraag is dan, hoeveel moet je er voor gaan betalen.

Zodra je het gewent bent kan je niet meer zonder.

En dat wennen duurt ongeveer drie minuten ;-)

Ik ken de PowerPuff Girls niet. Maar kan me niet goed voorstellen dat een filosoof als Luchiano daarvan in een filosofische bui terecht komt. CasasPa

Hij staat hier de hele dag aan. (De computer).

En bij de introductie natuurlijk nog veel te duur?

Volgens mij komt ASDL al jaren dit jaar op Curašao, dus ik zou me nergens op voorbereiden. Of heb jij inside info dat het nu echt komt?