« El dueño de Venezuela | Main | Nog meer voetbal »

Webloggers boven!

Het EK-2004 is van start gegaan. Met als daverende verrassing de nederlaag van gastland Portugal tegen Griekenland. Vervolgens won Spanje conform mijn voorspelling met 1-0 van Rusland. Ik kneep hem nog een paar keer, toen Spanje aan het eind van de wedstrijd enige opgelegde kansen kreeg.

Voor de stand in de Webloggers Poule kunt u op de link klikken, die u overigens ook onder de oranje (IE) gekleurde EK-2004 Poll kunt vinden. Belangrijker dan de individuele stand vind ik de stand van de deelnemende teams:

Webloggers staan bovenaan na 1 dag EK!

De Webloggers staan bovenaan! Ik wist al dat we met 50 deelnemers een van de grotere poules zijn, klaarblijkelijk zit er ook nog een flinke dosis voetbalkennis in!

Morgen allemaal een gele, vooruit oranje, trui aan!

Comments

Oeps...helegaar vergeten die poule in te vullen. Nou ja...

Ik kneep 'm ook een paar keer. Ik had 2-0 ingevuld...

Het zal mij worst wezen

geweldig he.... nou ligt dat in het geheel niet aan mijn voorspellingen.... tsss wie laat er nou griekenland van portugal winnen...... duh :-)

@W8in: Het is je vergeven, jij bent alleen nog maar bezig met reizen zoeken en boeken... ;-)
@Eric: Volgens jou was die afgekeurde Spaanse goal natuurlijk een glaszuiver doelpunt!
@Renesmurf: Worst is best lekker!
@Paola: Ja, wie doet dat nou? Dan moet je ofwel geen flauw benul hebben, of een groot ziener(es) zijn. Ik gok op het laatste... ;-)

Hebben jullie gezien dat een zekere Monique in de poule team de Hollandse Leeuw ... beide wedstrijden goed had .....
Vrouwelijke intuitie??

@Amaro: Het is ofwel vrouwelijke intuitie, ofwel de wet van de grote getallen, of Moniek is een zus van 'onze' Paola... :-)

Arrrggghhhh .... je gelooft het toch niet!! Die Monique heeft het alweer goed ... Zwitserland -Kroatie ... 0 - 0

ik had een goede neus voor Frankrijk - Engeland niet vanwege de uitslag, maar door laat thuis te komen en alleen de laatste zeven minuten mee te beleven. CasasPa

@Amaro: Misschien is het verstandig als wij alle voorspellingen van Moniek gaan overnemen. Die heeft er kijk op!
@CasasPa: Je hebt dan wel een heel vertekend beeld van de wedstrijd gezien. Frankrijk was 89 minuten lang onmachtig. Het is dat de Engelsen te laf waren om er eens goed uit te komen. En dan nog een penalty missen ook. Maar ja, ik had Frankrijk laten winnen en was dus toch blij!

CasaSpider,

Op welk tv-kanaal zie jij de voetbalwedstrijden live? Ik kon het nergens vinden van het weekend....

@Marc: Venevision (kanaal 12) zendt vrijwel alles uit, maar om een of andere (atmosferische) reden ontvang ik die in zwart-wit. Kanaal 3, ook iets Venezolaans doet het beter en heeft alleen stukken van Zwitserland - Croatie gemist vanwege de Formule-1 in Canada.
En TeleCuracao (8) zendt ook heel wat uit.