« Wat ben ik? | Main | Verkeerstuin »

Mayra Gonzalez

De verkiezing van Chica del Año 2004 was spannend. Pas op het laatst nam winnares Angelica afstand van haar naaste belaagster Mayra Gonzalez. Mayra is pas 17 jaar, maar bijzonder gedreven. In de periode dat er gestemd kon worden, belde en mailde zij Lucy regelmatig. Dat zij zó graag Chica del Año wilde worden.

Chica del Año 2004, First Runner-Up: Mayra Gonzalez!Toen zij genoegen moest nemen met de tweede plaats was Mayra aanvankelijk zwaar teleurgesteld. Maar al snel herpakte zij zich, bedankte Lucy voor de steun en wilde dolgraag een tweede foto-sessie beleggen. Die sessie vond afgelopen zondag plaats en resulteerde in het volgende album.

Behalve foto's maken, schrijven de dames ook iets over zichzelf. Wij hebben een formulier ontwikkeld om ze daarbij te helpen. Veel meisjes houden namelijk niet zo van schrijven. Zondag vroeg Lucy aan Mayra of ze nog wat extra informatie wilde geven. Mayra heeft zich meer dan uitstekend van haar taak gekweten!

Toen ik haar epistel las, schoot ik regelmatig in de lach. Het had wel iets weg van de Thank you all speech bij een Oscar-uitreiking. Leest u maar even mee:

"Ella quiere agradecer a su familia y amigos que ayudaron a que llegara a ser la Chica del Año segundo lugar, pero en especial a su colegio Santa Isabel de Hungria, y también quiere mandar un super beso a todos los visitantes de la pagina que votaron sin conocerla personalmente."

Vrije vertaling:

Chica del Año 2004, First Runner-Up: Mayra Gonzalez!"Zij wil haar familie en vrienden bedanken, die haar geholpen hebben om First Runner-Up te worden bij de verkiezing van La Chica del Año 2004, haar speciale dank gaat uit naar het Santa Isabel de Hungria college, en tevens wil zij een dikke zoen geven aan alle bezoekers van de website die voor haar gestemd hebben zonder haar persoonlijk te kennen."

Ik vind het heel mooi geschreven, zeker voor een 17-jarige. Ook de afsluiting mag er zijn:

"Ahora ella espera que la pagina siga cumpliendo el sueño de ser modelo a muchas otras chicas. Gracias Lucia y suerte para todo y recuerden: "La humildad va por encima de to todo."

Wederom vrije vertaling:

"Nu hoopt zij dat de website doorgaat met het vervullen van de droom van vele andere meisjes om foto-model te worden. Dank je wel Lucia en veel succes met alles en bedenk: "Nederigheid is het belangrijkste van alles."

Er bestaan mensen die om het volgende grapje moeten lachen: Waarom kan een vrouw niet mooi en intelligent tegelijk zijn? Antwoord: Dan was het een man!

Ja, erg flauw. Het zou namelijk heel goed Mayra Gonzalez kunnen zijn!

Comments

Je mag het gras wel eens gaan maaien. Dat kan echt niet meer tegenwoordig.

Kan je de handleiding nog eens nalezen op het hoofdstuk "Hoe haal ik die irritante datum in de foto weg"

kee tweede poging....
wil ze ook graag worldpeace?...sorry even een melig miss congenialityflashbackje.... :-)
Mooi meisje!!

@Brillie: Je weet wat ze zeggen: Als het gras twee kontjes hoog is... ;-)
@Paola: De huidige missen zijn het stadium van "World Peace" inmiddels voorbij, ze begrijpen dat er de draak mee wordt gestoken. Volgens mij is 'Familie' nu meer het thema...

Ze zou het goed kunnen doen als gastschrijfster op je log zo af en toe.

@Vryage: Goed idee, ik vind haar nu al een stuk leuker dan mij... :-)