« Gele keukenhandschoenen | Main | Referendum in Venezuela? »

La linda Angelica

Via MSN en mail krijg ik zo nu en dan vragen en/of commentaar op mijn weblog. Dat vind ik leuk! Zo krijgt Rob morgen antwoord op zijn vraag met betrekking tot het aantal Cubanen op Curacao. Een lezeres met de mysterieuze schuilnaam Rody Konijn meldde mij een beetje flauw te worden van het vrouwelijk schoon op deze site.

Ik kan mij daar wel wat bij voorstellen. In de maand mei verschenen er met de regelmaat van de klok diverse aantrekkelijke dames op het CasaLog. Uiteraard (...) dient dit een HALT te worden toegeroepen!

Chica del Aņo 2004: desde Colombia... Angelica Delgado!Helaas, nou ja helaas, heeft Lucy net afgelopen zaterdag meer dan 100 foto's van La Chica del Aņo 2004 genomen.

Het betreft de zeer sympathieke Angelica Delgado, afkomstig uit Colombia. Ik beloof hierbij plechtig dat het percentage Mooie Vrouwen-Gehalte (MVG) vanaf nu gaat dalen. Dat kan ook haast niet anders, na Angelica Delgado.

Tot zover het goede nieuws voor de vrouwelijke lezers, want het EK-2004 gaat bijna van start. De Webloggers Poule is een van de grootste op de EK-2004 site. Op dit moment zijn we met zijn zesenveertigen (46-en). En er is nog plaats genoeg, meldt u zich vooral aan, de gebruiksaanwijzing is geschreven door niemand minder dan Merel.

De gevulde eieren, zes stuks vanavond, zijn in aantocht inmiddels verorberd. De fles Tequila is bijna leeg, Raulin, Aventura en Joe Veras knallen uit de speakers. Nog even over Angelica. Het speciaal voor haar gemaakte foto-album is klaar, voor het eerst in onze carriere hebben we gebruik gemaakt van watermarks. Ook LaChicaMerengue moet (helaas) aan haar belangen denken. Ook al zijn het belangen in de toekomst.

Voor morgen staat er politiek op het programma. Ter compensatie!

Comments

Zo'n watermerk kan toch ook veel subtieler?

@Bas: Inmiddels is het watermerk 'iets' subtieler geworden. Probleem is dat het watermerk a)altijd zichtbaar moet zijn en b)dat het altijd over plaatsen gaat waar het niet zo goed uitkomt... :-)

Minder vrouwelijk schoon? Kom op zeg! Dit is internet hoor!

tegen zoveel schoons kan ik niet op helaas....ik doe alleen aan binnenkanten :-)

Van mij mogen de mooie dames blijven, misschien voor de dames kan Lucy af en toe een mooie heer op de gevoelige plaat zetten.
Verder... Ik hou niet van voetbal, heb er geen verstand van. Dus ik laat het poulen aan de rest over.

met die gezonde dames is niks mis mee toch? ik sluit me aan bij Erwin. En Patrick uiteraard ;-)

@Paola: Ja, waarschijnlijk heeft Angelica lang niet zo mooie kidney-foto's als jij... ;-)
@Patrick: Om de poule te winnen moet je juist GEEN verstand van voetbal hebben. Daarom eindig ik juist altijd in de achterhoede!
@Allen: Ik ben al bijna overgehaald!

Linda vraagt of er ook leuke mannen rond lopen op dat zonnige eiland van jullie... en vooral waarom die nooit op je page te vinden zijn.

@Brillie: Doordeweeks moet ik overdag helaas werken, maar verder ben ik regelmatig te bezichtigen... :-)
Als Linda (hetgeen overigens 'mooi' betekent) eens klikt op 'Chicos' onder de rubriek 'Categories' zal zij zien dat er hier ook aan de dames wordt gedacht.

ben het samen met Truus eens dat al die foto's van (mooie) meisjes de kwaliteit van de weblog inhoudelijk niet verbeteren. Dus stop er maar mee.
EK quiz: de gebruiksaanwijzing zal wel goed in elkaar steken, maar ben toch al twee keer vastgelopen. Of het aan mij ligt weet ik niet, maar het irriteert en dan denk ik "och laat maar zitten".
CasasPa

@CasasPa: Het zit je allemaal niet mee... Helaas (voor Truus en jou) is de meerderheid voor schoonheid op het CasaLog, dus voorlopig gaan we lekker door... :-)
Als je hulp nodig hebt met de EK-poule, dan hoor ik het wel.

Ik verheug me op morgen!

Het zal overdag wel geen storm lopen bij UTS?

@Renesmurf: Inmiddels is het morgen/vandaag. Zijn je verwachtingen uitgekomen?
@Piet: Neen, het orkaanseizoen begint pas in augustus...

Ben je aan het trainen?

Houden die chica's. Je bent een bekendheid. en niet alleen een beetje in weblogland e.d. maar ook op het eiland zelf. (uit betrouwbare bronnen)

@Michiel: Je hebt me over de streep getrokken... :-) Een bekendheid, toe maar! Een tipje van de sluier: deze week nog een nieuw album van first runner-up chica del ano 2004: Mayra!
(De moeite waard!)
P.s. Ga je zelf ook weer wat aan webloggen doen?