« Koninginnedag 2004 | Main | Manipulatie met zes »

Koninginnedag 2004 (2)

Gisterenmiddag zat ik de Nederlandse kranten op internet door te lezen. Het Algemeen Dagblad deed een oproep aan mensen die Koninginnedag in het buitenland vieren, om foto's in te sturen.

Bij tijdige inzending maakte men zelfs kans op plaatsing in de papieren editie. Ik was precies drie uur te laat, het tijdverschil werkte in mijn nadeel. Zeker ten opzichte van Singapore waar Koninginnedag al lang weer voorbij was.

Toch stuurde ik vier foto's in en ze staan nu allemaal in het Algemeen Dagblad. Tot op heden zijn het de enige foto's uit Curacao. Klik op de foto (of hier) om naar de betreffende pagina in het AD te gaan (registratie verplicht).

Luchiano & CasaSpider in het Algemeen Dagblad!

Achteraf gezien had ik wellicht beter meer foto's van Lucy gemaakt. Volgend jaar!

Comments

In ieder geval een heel erg toffe foto van jou en je zoon!

Ja, en heel terecht ook! Die eerste foto viel mij gisteren direct al op. Alleen jammer dat het onderste deel is weggevallen, want hij staat daar zo schattig in z'n broekie ;-)

Goh, dat is mooi! Ik zie je url er niet bij staan, jammer.

Kijk aan. Weer hotnews... Apeldoornse krant is ook online te vinden:

http://www.destentor.nl/regioportal/STN/1,3112,12339-Voorpagina,00.html

leuk man!!

Wil je meer indrukken over Koninginnedag in nederland, zie de websites van Thomas Schlijper, Majestic Moose en Anja Meulenbelt. Wel vreemd dat patriottisch sentiment nog steeds zo'n internationale weerklank kent.Het zou verboden moeten worden ! Net als kerkelijke feestdagen als nationale feesten.