« Scheidegger | Main | Campo-Drama »

Chica del Año 2004

Mannen houden van ranglijsten. Wij vergelijken alles wat los en vast zit en stellen daar ranglijsten van op. Amerikaanse mannen zijn de ergste, kijk maar eens naar de statistieken die zij bijhouden met betrekking tot hun grote sporten Baseball, Ice-Hockey en American Football.

Volgens mij bestaat er geen ene man die nooit met een paar vrienden op een muurtje heeft gezeten om passerende vrouwen van een punt te voorzien.

Op dinsdag 1 juni wordt Miss Universe 2004 gekozen, de commerciële exponent van het mannelijke ranglijstensysteem. Op diezelfde dag maakt Lucy aka La Chica Merengue bekend wie zich Chica del Año 2004 mag noemen. En dat helemaal belangeloos!

Vota para la Chica del Año 2004!

Gisterenavond heb ik onder het genot van enige Tequila's (José Cuervo) deze pagina gemaakt en voorzien van een poll. U mag bepalen wie van de tien genomineerden op 1 juni Chica del Año 2004 wordt.

De genomineerden vormen overigens een internationaal gezelschap: vier dames van Curacao, twee uit Colombia en één uit respectievelijk Belgie, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Nederland.

De pagina is jammer genoeg nogal specifiek IE. Mozilla en Netscape, andere smaken kan ik niet uitproberen, vernaggelen de layout van de tabel. Of houden zich beter aan de standaard, net wat u wilt.

Laat uw stem niet verloren gaan! In de comments kunt u uw keuze motiveren, dat maakt het nòg leuker.

Comments

Ik keur niet graag vlees, en zij die zich laten keuren sporen niet.
Maar dat is slechts mijn mening.
(hoewel ik wel kan genieten van hun plaatjes)

@Renesmurf: Welk plaatje vond je dan het mooiste?

Mijn keuze valt op het plaatje van Mayra, op de een of andere manier spribngt die foto gelijk in het oog!

Er was van de week ook een lijst beschikbaar gekomen over automerken en sex bedrijven. Een BMW rijder heeft de meeste sex.

Ik zelf rij al jaren Porsche... en ja... ook ik heb sex. Dus die lijst klopt niet.

@Jan: Complimenten met je keuze en met het tot nu toe enige relevante commentaar... :-
@Brillie: Is zo'n Porsche daar niet veel te klein en benauwd voor?

Even stemwijzer raadplegen...

mag ik als vrouw ook stemmen of is dat hopeloos not done? In dat geval ga ik natuurlijk meteen stemmen :-)

@Paola: Natuurlijk mag jij ook stemmen. Naar Miss-verkiezingen kijken volgens mij ook meer vrouwen dan mannen. Wie is eigenlijk je favoriete?
(Zeker die met de paarskleurigste bikini... ;-))