« Even volhouden | Main | Poll: USA - Cuba »

CasasPa 70 jaar!

CasasPa 70 jaar op 14.05.2004!Vandaag is CasasPa jarig, hij is vandaag 70 jaar geworden! CasasPa, gefeliciteerd!

Sommige mensen zeggen dat het doel de middelen heiligt. Soms is dat misschien zo, maar in het geval van leeftijd is het belangrijker hoe men hem bereikt dan het feit dat men zo oud wordt. Maar dat hoef ik aan CasasPa niet te vertellen...

Persoonlijk teken ik er blind voor om op mijn 70ste nog zo vitaal te zijn als CasasPa. Zijn dagen zijn vaak nog steeds te kort, met name als de Marathon van Eindhoven eraan komt, sinds jaar en dag is hij mede-organisator van dit nog steeds groeiende evenement.

In 2001 was CasasPa voor het laatst op Curacao, samen met mijn zus Margriet. De beklimming van de Christoffelberg kostte hem toen weinig moeite en ik ben ervan overtuigd dat hij het zo weer doet.

Jammer genoeg is mijn oude site door het weblog-gebeuren verdreven. Op die oude site had CasasPa een eigen onderdeel, genaamd Harry's Corner. Wellicht moet ook Harry er op zijn oude dag nog aan geloven en de stap maken naar een weblog. Ik ruim er met plezier een plaatsje voor in!

CasasPa, maak er een mooie dag van!

Comments

Gefeliciteerd CasaPa!

Hij is knap slank voor iemand van 70. Dat kan ik van mij zelf iet zeggen met mijn 40.

pabien casapa en spider met je pa

Gefeliciteerd casapapa!!!! En nog vele mooie jaren gewenst...

Van harte gefeliciteerd!

Pabien CasasPa en nog vele jaren!!!

De verhalen op nijhuis.net heb ik al voor een gedeelte gelezen, erg leuk. Het webloggen zit in de familie!?
Proficiat CasaPa!

Gefeliciteerd. Je hebt een coole pa!