« Folders lezen | Main | Blij met strop »

Stofje

Als een man thuiskomt van zijn werk, dan wil hij rust. Op de bank zitten met een krant, TV kijken of achter de computer (zijn tweede vrouw) kruipen. Als een man thuiskomt van zijn werk, dan wil zij met hem praten. Gezellig even de dag doornemen en dergelijke.

Pareja de la Semana: Hecham y Fransisca!Bovenstaande feiten/beweringen botsen met elkaar, dat weten alle mannen en alle vrouwen. Eindelijk is ontdekt hoe dit komt!

Praten, soms oneerbiedig kletsen genoemd, is voor vrouwen heel ontspannend. Bij mannen daarentegen levert het stress op. Daarom willen mannen nooit kletsen na het werk. Dit wordt allemaal veroorzaakt door een stofje in de hersenen, dat voor mannen klaarblijkelijk anders werkt dan voor vrouwen.

In hetzelfde onderzoek is tevens ontdekt dat het hierboven genoemde stofje in de hersenen ervoor zorgt dat mannen -hoe toepasselijk- haast geen stof kunnen waarnemen. Hoe vies het huis ook is, een man kan het niet zien. Door dat stofje.

Men concludeert dat mannen er dus niets aan kunnen doen dat zij wat minder doen in het huishouden. Van de andere kant treft vrouwen geen blaam dat zij consequent door voetbalwedstrijden heenpraten. Dat komt ook door dat stofje.

Volgens mij hebben Hecham en Fransisca die deze week Pareja de la Semana zijn (nog) geen last van het vermaledijde stofje. Het onderzoek vermeldt helaas niet hoe dit stofje zich in de loop van een relatie langzaam maar gestaag ontwikkelt!

Voor meer foto's zonder stofje gaat u naar LaChicaMerengue!

Comments

Die man van mij die kletst de oren van mijn kop als hij uit zijn werk komt hoor. En meestal hoor ik dan de helft niet omdat ik met potten en pannen en aanbrandende aardappels in de weer ben...

Ik denk dat bij ons de stofjes verwisseld zijn...

@Ricky en Jenny, hebben jullie dan stoffige mannen?

Hoi Casa, wij zitten midden in de verbouwing van de keuken en dus midden in de stof. Alles afgeplakt, maar de stof beperkt zich allerminst tot de keuken. Het hele huis door. En misschien zit het stofje nu wel in ons beider hersenen. Welke stofzuiger kan dit oplossen?
CasasPa

@Ricky: Misschien probeert hij je al die tijd duidelijk te maken dat hij wel eens wat anders wil eten dan aangebrande aardappelen... :-)
@Jenny: Wanneer en hoe is dat precies gebeurd?
@Patrick: De stropdas is binnen! Helaas was ik zelf niet thuis, Lucy wel en er zit een leuk briefje bij.
@CasaSpa: Als het maar genoeg stoft, dan ziet een man het ook. Een vraag: welk stofje weerhoudt jou ervan het "Name" en "Email Address" veld boven de ruimte om commentaar te leveren in te vullen... ;-)

Volgens mij verschilt het per mens en heeft het geslacht er niks mee te maken!

Ik dacht altijd dat stof mannen aantrok ....
Vroeger hoorde ik de buurvrouw op Korsou altijd in haar huis tegen haar man schreeuwen 'bin limpia-mi ku bo basora!' .... of heb ik iets helemaal verkeerds begrepen?

ha casaspider,
mijn man wil ook niet praten savonds, maar wel hm, ja , oke schat zeggen, dus kan ik lekker kletsen volgens mijn stofje en hij lekker volgens de zijne...

@Amaro: Jou kennende zul je het vast goed begrepen hebben... :-)
Alhoewel....... jouw fantastische Papiamentu Translator ( http://papiamentu.donamaro.nl/ ) maakt van "bin limpia mi ku bo basora" het volgende: "come clean my to you broom".
Er ligt werk voor je, Amaro!

Ah jammer dat je er niet was.
Bevalt de das?

hierbij de gevraagde name en e-mai adres.
CasasPa

Geen idee, maar het is wl zo. Hij is in ieder geval vaker aan het poetsen dan ik :-)

ik hoef ook geen gedoe als ik thuiskom, maar een kus of knuffel? Graag :-)

.....heeft overduidelijk een praatstofje :-)

zo dat verklaart een hoop :) volgens mij zie ik wel meer dingen (als stof) niet.. heheeh!