« Olympic Triathlon | Main | Mijn straatkinderen »

Groen kaartje

Onze tot op heden rimpelloze relatie met Kontiki Beach heeft wat haarscheurtjes opgelopen. De situatie: Kontiki Beach ligt direct naast Mambo Beach. Men kan eenvoudig van het ene strand naar het andere wandelen, ze lopen namelijk naadloos in elkaar over.

Lucy maakt graag gebruik van deze mogelijkheid. Zo kan zij op Mambo Beach ook naar Chicas, Parejas en Salsa Mannen speuren. Gisteren ging dit echter mis. Lucy werd tegengehouden door een corpulente bewaakster. Ja, ik geef het toe, dat corpulente is in deze irrelevant. De bewaakster vroeg om een groen kaartje.

Wij hebben een jaarabonnement bij Kontiki. Andere mensen moeten een toegangsbewijs kopen en dat is het betreffende groene kaartje. "Nu breekt mij de klomp", dacht ik bij mijzelf. Een abonnement dient in mijn ogen minimaal dezelfde rechten te verschaffen als een individueel kaartje. Ook al is het groen.

Meteen ging ik verhaal halen bij de entree. De kaartjesverkoopster had weinig zin in een discussie (ik wel) en ze bleef erbij dat alleen mensen die een los kaartje kochten over het strand naar Mambo Beach mochten lopen.

Volgende week gaan we met de manager praten. Ik heb echter zo'n voorgevoel dat ook de chef deze merkwaardige regeling gaat verdedigen. Ik hoop wel dat hij meer zin in een discussie heeft dan de kaartjesverkoopster.

Comments

Ik sta achter, of beter gezegd naast jullie. Hoewel ik de muur tussen IsraŽl en Palestina nog net iets erger vind.

Best vreemd zo'n kaartjes systeem. Geldt dit ook voor de zaterdag avond?

Ik moet toegeven, de kaartjesverkoopster blijft wel in haar rol. Orders zijn orders, regels zijn regels en discussiŽren in deze is irrelevant. Als het volgende week met de manager ook zo gaat..., niet te hard slaan hŤ:-)

een groene stift doet (wellicht) wonderen