« Cuba Belgica | Main | 29.02 »

Een ei is geen ei

Luchiano krijgt een ei op zijn kopDe tijd was aangebroken om Luchiano (6) aan een oude, beproefde truc bloot te stellen. Levenswijsheid kan men nooit genoeg opdoen en ik wilde ook wel eens lachen. Geen beter vermaak dan, in dat kader.

CasaSpider, inspelend op Luchiano's materialistische inslag: "Luchiano, wil jij vijf gulden verdienen?"
Luchiano: "Ja papa, wat moet ik doen?"
CasaSpider: "Als ik twee eieren op jouw kop kapot mag slaan, krijg jij van mij vijf gulden. Makkelijk hè?"

Luchiano keek enigszins wantrouwend naar zijn moeder, maar de hebzucht won. "Ok, doe maar!". We gingen naar de keuken en ik haalde twee eieren uit de koelkast. Luchiano ging op de grond zitten, in afwachting van de gebeurtenissen.

Ik brak het eerste ei kapot op Luchiano's krullenkop. Vervolgens pakte ik het tweede ei, keek er even naar en zei: "Neen, dat tweede ei, daar heb ik geen zin in. Sorry, maar dan hoef ik je dus ook niets te betalen!".

Het duurde even voor deze verschrikkelijke waarheid volledig tot Luchiano doordrong. Hij ging met Lucy naar de badkamer om de eierstruif te verwijderen. Bij terugkomst zat het jong vol wraakgevoelens, dat belooft nog wat. Binnen vijf minuten had ik al een ijsklont in mijn broek en hij zint op meer.

Een ei is geen ei, maar wie een kuil graaft voor een ander zal storm oogsten.

Comments

Ach zielig voor Luciano!!! maar wel lachen. Ik wacht met smart op het geheime recept!

LOL! Bij ruben durf ik die grapjes niet -- die is inmiddels té goed in wraak nemen! *bibberrr*

Marti: volgens mij komen er hier nog wel wat postjes over de wraaknemingen van Luchiano...

hahahaha oeps! *bukt en kijkt wantrouwend om haar heen*

brings back memories...mijn papa was precies zo.... as if..... ik wil je zoon graag wat wraakacties toesturen :-)

Heeft Luchiano al een e-mail adres ;-) ?

Kun je wel tegen zo'n klein ventje? Ik hoop dat hij zich flink zal wreken!

Persoonlijke berciht voor Luchiano:

Beste Luchiano, Volg de volgende stappen:

a. neem een fles Duvel uit jullie koelkast;
b. maak deze voorzichtig open zonder de dop te beschadigen;
c. gooi de inhoud half leeg het in de afspoelbak;
d. vul het weer aan met 'purgashi';
e. zet de dop terug op de Duvel fles;
f. zet de fles terug in de koelkast;
g. geniet van je zoete wraak.

Met vriendelijke groet,

Amaro

Amarao....en goed idee. De beerput zal dan snel vol lopen daar.....

Aan allen die Luchiano steunen: U kunt uw tips & trucs om Luchiano te helpen gerust, ik herhaal gerust, naar mijn email-adres sturen.
Ik zorg ervoor dat ze allemaal bij Luchiano terechtkomen. Echt waar... ;-)
@Amaro: Zul je net zien dat de Cubanen nog een keer op bezoek komen...

Dergelijke grapjes moet de Casa geleerd hebben NADAT hij het ouderlijk huis heeft verlaten, lang geleden. CasasPa

Blauwe voedselkleurstof (als geintje) in de Amstel heeft er ooit voor gezorgd dat Erik's maag bijna werd leeggepompt, omdat iemand dacht dat dat blauw van een een giftig chemicaal afkomstig was... Lachuh hoor, op de intensive care ;-)

Ik vind het helemaal lachen... Die ga ik onthouden... :-D

grappig maar het komt me ook heeel bekend voor. Ik weet het niet zeker meer maar het zou me niets verbazen dat ik ook ooit slachtoffer ben geweest. Maar dan niet met eieren, dat dan weer niet. En casaspa weet duidelijk niet wat er allemaal thuis gebeurde.

Das een kroeg spel. Geen spel voor kleine kinderen. Foei.

Toen mijn zus een jaar of 16 was, haalde ze dezelfde grap uit met een klasgenootje (alleen dan voor 25 piek). Het slachtoffer kon de grap niet echt waarderen en zond op wraak. De volgende dag kwam zij met een grote fles parfum op school en goot deze leeg over het hoofd van mijn zus. Niet alleen stonk mijn zus uren in de wind, ook hing door de hele school wéééééken na het incident nog een zware parfumlucht.