« Cuba & Internet | Main | Luchiano wil Trivianten »

Kontiki, Mambo en Bleidys

Afgelopen zondag gingen we voor de tweede keer naar onze nieuwe thuishaven Kontiki Beach. Het gezinsabonnement lag klaar en ondanks dat het best druk was, vonden we eenvoudig twee (gratis!) strandbedjes.

Primera Chica de 2004: Bleidys!Het water bij Kontiki Beach is niet zo mooi/schoon als bij Mambo. Luchiano hield het al snel voor gezien. Dat kan echter ook te maken hebben met het feit dat Kontiki wl beschikt over een heuse trampoline en een voetbalveld waar het ook goed frisbee-en is.

Lucy was ietwat nerveus. Zij moet er nog aan wennen een eindje te moeten wandelen, namelijk naar het aanpalende Mambo Beach, om haar Chica's te vinden. Op Mambo voelt ze zich nu een indringster. Dat gaat vanzelf over.

Vanaf half vijf zijn zowel entree als strandbedjes gratis op Mambo. Tijd om te verkassen dus. Lucy en Luchiano lopend over het strand en ik mocht de tas en de auto verhuizen. Even later lagen we op welbekend terrein te wachten op het begin van het Happy Hour.

In de tussentijd vond Lucy vrijwel onmiddellijk een Colombiaanse schone, Bleidys genaamd. Zij wilde wel als Chica de la Semana fungeren op de Chica Merengue website.

Terwijl Lucy foto's aan het nemen was, arriveerde collega Reynaldo met een nieuwe Cubaan: Willy. Hij was net ingevlogen en viel met zijn neus in de boter. Ook al drinkt hij liever rum dan bier, maar dat is een kwestie van wennen.

Bleidys kon de goedkeuring van beide Cubanen wegdragen. Mannen zijn overal hetzelfde.

Comments

Mannen zijn overal hetzelfde, vrouwen ook!

Wat een leven, zo'n strand in de buurt. Potverdrie! Weet je wel hoe koud het hier is?

@Ricky: Ja, dat vertelt Erwin Kroll mij iedere avond, via BVN (Best Van Nederland, nou ja het beste)... :-)