« Paul's Holland House | Main | Monique Felida »

Hé, wat ben jij daar...

Bij Centrum Supermarkt stonden Luchiano (6) en ik bij de bananen. Ik bij de plátanos, dat zijn groene bakbananen, Luchiano bij de guineos, de gewone zeg maar Chiquita's. "Ik wil banaan", schreeuwde Luchiano. In de supermarkt praat hij altijd nogal hard.

"Ok, pak maar een beetje groene tros", zei ik. Luchiano pakte een tros bananen en ik zocht drie mooie, grote, groene plátanos uit. "Hé, wat ben jij daar niks aan het doen?", hoorde ik Luchiano op luide toon zeggen. Eerst dacht ik dat hij het tegen mij had, maar zijn woorden waren gericht tot een wat oudere Centrum Supermarkt medewerker. De man leunde op een karretje dat gevuld was met bananen. Kennelijk moesten die trossen uit het karretje in de bak met bananen gelegd worden.

Volgens Luchiano moest die man dat meteen doen. "Ja zeg, dat mag hij toch zelf weten hoe en wanneer hij dat doet", probeerde ik de man te helpen. Deze zei niets, maar stond ietwat verbaasd te glimlachen. Luchiano ging onverdroten door: "Kijk, hier is nog plaats en hier en hier en daar!". Hij wees de plaatsen aan waar de medewerker de bananen neer diende te leggen.

Ik heb Luchiano maar snel meegenomen naar de vleesafdeling.

Comments

Ik wist niet dat er mannen waren met een bananen fetish...

Aan Luchiano heb je tenminste iets, al die lamme takken ook die niks doen, tsss.