« Brown Shoes | Main | Domenica In »

Lisbeth

Op de moedersite van dit log, lachicamerengue.com, was het stil de laatste tijd. Lucy had niet bepaald geluk bij haar zoektocht naar nieuwe meisjes.

Chica de la Semana: Lisbeth!Sommigen zeiden dat ze exclusief waren, voor een of ander buro, anderen mochten niet van hun echtgenoot. Ik meen hier toch een tendens te bespeuren dat we met zijn allen teruggaan naar de NCRV van de vijftiger jaren! Leest u even mee, trendwatchers?

La Chica de la Semana van deze week is Lisbeth uit Venezuela, die ik helaas niet persoonlijk heb gezien. Lucy spotte haar op Kontiki Beach, nog best een eindje lopen vanaf Mambo Beach waar wij ons bevinden. Ach, zelf zit ik tegenwoordig eigenlijk de hele middag in zee. Spelen met Luchiano en andere kinderen.

Cubaan Reynaldo kwam niet opdagen bij het Happy Hour, hij had iets beters te doen. Nou, dat moet wat geweest zijn! Wij hebben een biertje gedronken met Govert, de vader van Luchiano's speelkameraad Vincent. Dat was ook niet verkeerd.

Qua chica's geloof ik dat wij toch te lijden hebben onder de nog niet zo heel lang ingevoerde visumplicht voor Colombianen. Venezolanen hebben weliswaar geen visum nodig, maar mogen slechts twee weken blijven. Tegenwoordig kan die periode niet meer verlengd worden. Het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt...

Comments

Het paradijs op aarde begint toch niet te zinken? Maar zolang je nog iedere zondagmiddag op het strand staat te genieten van de zon en een biertje heb ik nog geen medelijden.

Het NCRV gehalte valt mee. Een avondje SBS/RTL/Yorin kijken zou je goed doen.

Over de zon hoor je mij niet klagen en over het bier al helemaal niet, dat wordt namelijk steeds goedkoper hier!
Alleen de vitamine voor de ogen wordt dus schaarser...

Volgens mij ben jij zelf ook niet op komen dagen bij het Happy Hour. Of vier je dat tegenwoordig met 'Luchiano en andere kinderen' bij de Mac ?

Zei hij, die voor het eerst in drie maanden weer eens op Mambo was :-)

Zeg Casa ... kerel .... ik geloof dat er een heel leuke chica bij jou in de buurt is die de moeite waard is om in La Chica de la Semana te poseren. Wanneer kunnen we haar (Lucy) verwachten? Ik ben benieuwd welke van de 3 argumenten (zie begin van je bericht) zult gaan gebruiken als antwoord. ;-)

@Bodo: Dat was domme pech, Lucy had flinke hoofdpijn. Zij had wel Kristi al gezien, maar helaas... Volgende week? Of moeten we nu weer drie maanden wachten... :-)
@Amaro: Lucy werkt niet exclusief voor een buro en van haar echtgenoot mag ze alles (hij moest eens anders durven!).
Neen, Lucy is al 'La Chica Merengue', dat gaat niet goed samen met 'Chica de la Semana'. Maar met jou fantasie moet je toch een heel eind kunnen komen... ;-)

Weg met die visumplicht, voor vrouwen!
The Curacao Tourism Board moet hier tegen optreden.
Zo trek je geen toeristen....