« Database is ziek | Main | Koekje van eigen deeg »

Uitslag Möbius Quiz

Ik geloof dat het handenarbeid-uurtje met Möbius en de CasaSpider wel is bevallen. De Möbius-strip, -ring of -band was daar verantwoordelijk voor: een mysterieuze vorm die eenvoudig nagemaakt kan worden. Dat is door menig inzender, met name van het goede antwoord, gedaan.

Een tijdje terug verdeelde ik de mensheid in twee groepen: generalisten en specialisten. Later werden deze groepen onderverdeeld in de subgroepen dom en slim.

Hier beperk ik mij echter tot het weergeven van de uitslag. Wat mij betreft bepaalt u als een soort vervolgquiz zelf in welke groep u thuishoort. Is dat niet leuk?

Het juiste antwoord was tien punten waard. Voor ieder fout antwoord ontvangt men -5 punten. Er was namelijk een briljant en bescheiden iemand die het presteerde om driemaal, waarvan eenmaal expres, een fout antwoord te geven. Voor de goede orde: het juiste antwoord was D. De band valt uiteen in een ring met twee slagen erin.

De officiële uitslag:

1. Oblomov, 10 punten
2. Guillermo, 10 punten
3. Ella Rook, 10 punten
4. Vryage, 10 punten
5. Cockie, 10 punten
6. Elmer, 3 punten (ik wist nog niet dat Storm ook op een Möbius-band zat)
7. Jenny, -5 punten
8. W8in, -5 punten
9. Eric, -15 punten

Van harte, Oblomov. Zijn antwoord kwam luttele minuten na plaatsing binnen, evenals het eerste foute antwoord van Eric... :-)

Comments

Wow! Ik heb nog nooit min 5 punten ergens voor behaald! :-)

Niet elke Erik is Eric hoor Casa... De Erik met een Kaa hoort bij carin met Cee en is niet van komma punt log. Snapt iemand het nog? Wij hebben in ieder geval lekker geknutseld gisteravond.

-5 punten voor de CasaSpider! Sorry, Eric (PuntKommaLog) en Erik (Webkast). PuntKommaLog 'stijgt' naar -10 en de Webkast komt op de lijst als voorlaatste met -5 zeg ik zo uit het blote hoofd.
Excuses aan alle Eri[ck]'s!!! (ook al blijven ze onderaan staan)

O, leuk, heb ik gelukkig gemist: Creatief met Casa! ;-)

Nou ja zeg! Daar gaan mijn punten! Gelukkig heb ik mijn glorieuze laatste plaats kunnen behouden!