« Wijnexpert | Main | Muziek Top-5 »

Benoemingen

Nog niet zo lang geleden bezochten de Nederlandse fractievoorzitters Curacao. Men keek zich de ogen uit of misschien beter gezegd: men hoorde zich de oren uit en dat gold met name voor wat Anthony Godett van Frente Obrero (FOL) te vertellen had.

Chica de la Semana: Shan!De Hollandse politici vonden het een hoop geschreeuw, maar voorspelden weinig daadkracht. Wel, de afgelopen dagen heeft de regering beslist daadkracht getoond. Er zijn brieven gestuurd naar alle (semi-)overheidsinstellingen met het verzoek aan de zittende commissarissen om af te treden en plaats te maken voor regeringsgezinde exemplaren.

Bij Post NV is een groot deel van de commissarissen ontslagen, met name Canadezen van Canada Post (CPIL). Raymond Heerenveen en Rufus McWilliam zijn er benoemd. Tegen deze twee laatstgenoemden, alsmede tegen ex-directeur Hedwig Komproe loopt een aanklacht wegens verduistering bij Post NV in de afgelopen jaren. Raymond Heerenveen is in 1995 veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf wegens valsheid in geschrifte, meermalen gepleegd.

CPIL-baas Gilbert Hébert is furieus, maar krijgt niet de gelegenheid om met minister Richard Salas (Verkeer & Vervoer) over deze kwestie te spreken, hij wordt door de minister compleet genegeerd.

Ander nieuws is dat Darwin Gregg tot commissaris bij UTS (United Telecom Services) is benoemd. Ik ken de beste man niet. Op Curacao is hij echter wereldberoemd als voormalig DJ, arrangeur bij het Tumba-Festival en verkoper van mobiele telefoons. Zijn benoeming leidde tot grote hilariteit onder de Antilliaanse medewerkers. Meest gehoorde uitspraak: De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Darwin Gregg heeft onder anderen de tumba gecomponeerd waarmee Anthony Godett vorig jaar optrad.

Waarom de foto van La Chica de la Semana bij deze post hoor ik u denken. Ach, politici komen, politici gaan, maar mooie meisjes blijven altijd bestaan. In het kader van benoemingen mag deze Chica niet ontbreken. Zij heet overigens Shan en is verpleegster van beroep.

Comments

Moet ik toch toegeven niet het hele stukje gelezen te hebben. Maar de foto, die zag ik wel.

Goed nu heb je het wel even over een paar namen. Zo hey. Nou kan ik nog wel een stukje verder gaan. Zelfs je de achtergronfd informatie verstrekken maar ik geloof dat het inderdaad niet nodig is.

Ik zou je nog vertellen wat er nou was met die journalisten. Ik kreeg van ene Joop de vraag of ik wilde meewerken aan een Postbus fraude onderzoek waar de regering Godett zich blijkbaar schuldig aan maakt. Dit strekt zich tot het midden oosten. Zo te lezen schrijf jij hier nu net een mooi stukje over. Dat mij al genoeg zegt. Nou in iedegeval deze ene Joop wilde meer informatie. Ik schijn misschien die informatie te weten(
!)Het kabinet Godett gaat vallen, zegt hij.
Er waren ook vragen naar personen omtrend de IMCS. Goed nu weet je het. Misschien dat je dit weer wilt weghalen als het iets te veel indept is. aan de andere kant is het gewoon de kranten lezen en de conclusie trekken. In iedergeval succes verder trouwens met de site. Blijft leuk.

@Erwin: ik zal voortaan een foto van mijn stukjes maken, misschien helpt dat... :-)
@Michiel: er zit ongetwijfeld nog veel meer 'onder water'. Ik denk alleen niet dat het verstandig is om dat allemaal maar te publiceren... ;-)

Zucht... Ik ga naar de antillen verhuizen.

Hoe zit het met de beloning van de nieuwe commissarisen?

Als ik het goed begrijp zal er met deze klasbakken van commissarissen in het vervolg bij jullie Post wel meer kwijtraken als een enkele brief.
Met deze kwalificaties mag die ook wel wat verdienen hoor Piet!

Sommige dingen zijn nu eenmaal interessanter dan andere dingen.