« Cortocircuito en el CNE | Main | Thuis te gast »

Aileen

Chica de la Semana: Aileen!Heeft u ze gemist de laatste tijd, de Chica's? Eigenlijk moet ik deze vraag alleen aan de mannelijke bezoekers stellen. Ik heb besloten om alleen speciale Chica's op dit log te plaatsen. Niet dat de andere het niet waard zijn, integendeel! Dit log is basically echter wel serieus...

Zondag zag het er niet zo goed uit. Wel qua weer (het is bloedheet op Curacao), maar niet qua Chica's. Maar ja, als je het niet meer verwacht, dan gebeurt het vaak. Lucy was foto's aan het nemen van Sue-Ann en Sharif, toen drie dames vlakbij Luchiano en mij gingen zitten.

Een dame was wat ouder, een dame was zwanger, maar nummer drie trok meteen mijn aandacht. Achteraf was dat bijzonder dom van mij, maar zo ben ik. De zwangere dame ken ik nota bene, het was Vanesa, de vriendin van Karaoke-kanon Richard V.

Aileen bleek de zus van Vanesa te zijn en de iets oudere dame is hun moeder. Terwijl het Happy Hour op Mambo al lang afgelopen en dat van Wet & Wild in volle gang was, schoot Lucy een mooie foto-serie van Aileen. U kunt de serie bekijken op de LaChicaMerengue website (directe link).

Comments

Casa, deze stukjes zijn me serieus genoeg! Basically.

Leuk ge-quote Erwin, basically... :-) Maar ja, de een wil postjes over de politieke situatie in Venezuela, de ander over Curacao, een derde over de grapjes van Luchiano en jij wilt Chica's zien. Begrijp je mijn probleem? Ik ga dus maar gewoon door op de ingeslagen weg, met vele thema's. Basically.

En nu maar hopen dat deze beslissing geen bezoekers gaat kosten. ;-)

Ik moet natuurlijk ook aan de vrouwelijke bezoekers denken, Eric. En foto's van knappe mannen plaatsen daar begin ik niet aan, ik moet wel een beetje aan mijn privacy denken... :-)