« vandaag | Main | bergijpend lezen toets sito toets overlopertje pauze. »

voor school.

vandaag kwam ik natuurlijk weer als eerste bij mij school.
en ik dacht aan gisteren dat we voetbalden dat was leuk,en even later schopten we de bal op het bal zodat de juf de bal niet te pakken kreeg en dat was gelukt,dus vandaag had ik de bal van het dak gehaald en zo konden we voetballen,en wat ik niet wist was dat ik nog goed kon voetballen ook en dat komt alleen maar omdat ik me vrienden zie voetballen.
Dus daarom doe ik het ook om die bal te pakken en daarom verbreken wij de regels van niet voetballen op het plein maar het is wel leuk dat weet je zeker wel.
en zo ben ik nog niet betrapt met het helpen van regels breken maar het is niet echt een regel want op woensdag mag je voetballen in de pauze dus kan het ook op woensdag morgen.

vandaag hadden we ook nog een begrijpend leze n toets en dat was ook niet zo makkelijk als ik dacht ik vond het zelfs een beetje moeilijk moet je allemaal dingen terug vinden dat is zo saai al dat lezen daar word je gewoon ziek van,mishien jullie niet maar ik wel ik haat het gewoon dus zo is het voor mij.
wel nu zeg ik als altijd:::


dag dag allemaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 16, 2008 2:03 PM.

The previous post in this blog was vandaag.

The next post in this blog is bergijpend lezen toets sito toets overlopertje pauze..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33