« gezellig irritant | Main | voor school. »

vandaag

ik haat buiten zijn maar het moet soms wel,net als vandaag.
ik moest met mijn moeder mee fietsen wel ik ging allemaal trukjes doen op mijn fiets en dan even later kreeg ik vreselijk pijn aan mijn arm en ik wou terug en me moeder zei eigen schuld en deze keer was ik het met haar eens ik moest maar niet zoveel trukjes doen.
maar ik dacht dat kan ik wel maar nu zie dat ik dat niet echt goed kan heel lang trukjes blijven doen bijvoorbeeld niet trappelen maar me optillen aan het stuur en ook een voet aan de peddel en met de andere voet steppen dat was niet echt zo slim want ik gebruikte bij alles mijn handen.
en even later merkte ik wat de probleem was bij het steppen was mijn stuur schuin naar rechts en dat trekte aan mijn arm dus mijn tip is controleer je fiets voor je truukjes gaat doen.

dag dag allemaal.

Comments (2)

pascale:

wat een goede tip! ik ga morgen meteen mijn fiets checken. of geen trucjes doen...

ja ik moet minder trukjes doen he pascal en ook mijn fiets checken en nu is hij weer recht en beter.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 13, 2008 2:22 PM.

The previous post in this blog was gezellig irritant.

The next post in this blog is voor school..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33