« verhaaltje toetsen ook nog koud en tikkertje | Main | 4 dingen in een. »

kaarten/bruce.

vandaag heb ik met een vriend van mij afgesproken en die heet bruce.
en hij zei dat hij wel ver weg woont en dat hij twee fietsen gebracht eentje voor mij en eentje voor hem.dus we zijn eerst naar mijn vader gegaan zodat hij weet waar bruce woont en ook nog zijn nummer op geschreven.dus toen kon ik eindelijk naar zijn huis.
daar gingen we metteen op de trampo line ik deed toen een achteruit vliegend salto en kwam op mijn voeten terecht.
en dat konden ze niet nadoen toen heb ik ook nog met me lippen een kei harde fluit doen en daarna heb ik ook nog een dof geluid kunnen maken met mijn vinger en daarna ook nog een tikkend geluid ermee ze zagen hoeveel dingen ik kan doen zoms probeerden ze het ook na te doen maar dat lukte hun niet.bij het einde moest ik weg want het was 5 uur.

dag dag allemaal.

Comments (2)

CasasPa:

Ik denk dat wij met jou maar een circus gaan beginnen. Dag dag, opa.

Jij hebt al heel gauw heel veel vrienden gemaakt, zeg!

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 28, 2007 1:37 PM.

The previous post in this blog was verhaaltje toetsen ook nog koud en tikkertje.

The next post in this blog is 4 dingen in een..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33