« kaarten/bruce. | Main | het feestje van morgen. »

4 dingen in een.

pokemon kaarten.

ik heb geschreven dat bruce mij pokemon kaarten heeft gegeven en ik heb ook gezegd dat hij me meer zou geven en dat was gebeurd.hij had me vandaag heel veel kaarten gegeven hij had me eerst 71 kaarten gegeven en nu 74 kaarten dus nu heb ik 144 kaarten want twee zijn in het japans.
nu heb ik een foto waar aan je kunt zien dat ik veel kaarten heb.
Pokemon_20071001_800_01.jpg

diana en de computer.

diana houdt van al onze dus we zetten haar dan altijd op de computer dat probeert ze altijd stoer te kijken en dat lukt haar soms dan heeft ze een raar lachje moet je kijken.

gameboy spel (Zelda)

in deze dagen dat we in nederland terecht zijn gekomen heb ik een nieuw spel gekregen van gameboy en het is van zelda en mijn moeder is er dol op en nu moet ik altijd in nederland op zoeken wat je moet doen om door te gaan en dat is ook niet leuk.

hoe mijn vader hier slaapt (grapje).

hier is een foto om te zien hoe mijn vader slaapt

Comments (4)

Opa:

Hi Luchiano, dat van Diana ziet er leuk uit.
En je vader slaapt als een os (zeggen we hier). Wel een beetje wazig.
Dag dag Opa

oma Truus:

Oh, wat veel zeg! De hele tafel ligt vol. Kun je ook met de pokemonkaarten spelen samen met de kinderen uit je klas?
Ja, een leuke foto van Diana.
En je vader slaapt als een roos(zeggen ze hier ook wel).
dag, dag Luchiano!

Hi Luchiano. als je nog eens op Curaçao komt, kunnen mijn jongens wel kaarten met je ruilen! Moet je wel je vader eerst wakker maken. Die droomt zeker nog van zijn statiegeld trip naar de Achelse Kluis......

christopher:

hi luch
did you get new vriend mail en war goed nathen want to ficht with gabriel en i sa dos card waw so where lerning so good baai dude.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 1, 2007 12:05 PM.

The previous post in this blog was kaarten/bruce..

The next post in this blog is het feestje van morgen..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33