« de tapa di oro | Main | een liedje. »

nederland?

een maand geleden of zo kreeg ik te horen dat we in nederland gingen wonen ik was toen al metteen al aan het huilen want ik wou niet weg en dan me vrienden niet meer zien.maar toen zei min vader dat hij me daar een nintendo wii gaat kopen en dan zei ik oke maar ik wil ook een sony playstation 3 een nintendo ds een psp en een ps3 en ook 2 nieuwe gameboys maar in deze dagen zat ik te dnken het zal ook beter voor mij zijn in nedeland dan ben ik dichter bij met al me neven kan ik elke week naar het graf van mijn oma elke keer weer een bloem daar leggen en zo zal ik bij het einde wel blij zijn dat weet ik wel zeker.

dag dag allemaal.

Comments (4)

Oma:

Ik vind het super dat je komt!
Je vrienden moeten missen is niet leuk.
Maar dat je dicht bij ons komt wonen, is wel leuk.
Als je komt, ga ik een appeltaart voor je bakken.
Dag, dag Luchiano.

Opa:

Ik heb nog niets van je Pa gehoord, ben benieuwd. Snap wel dat je ook verdriet hebt als je je vroenden moet missen. dag dag, Opa.

giensie:

Ik zou ook niet in Nederland willen wonen hoor!

Anonymous:

Je krijgt het vast heeel leuk in Nederland! Ik ben ook nog steeds tevreden :-)

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 1, 2007 4:57 PM.

The previous post in this blog was de tapa di oro.

The next post in this blog is een liedje..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33