« nederland? | Main | piet en emmie zijn weer weg. »

een liedje.

gisteren zat ik met emmie een spelletje van steen papier schaar te spelen en toen we zaten kreeg ik een idee mischien als ik het geld van het spel monopoly er bij zet dan zpu het leuker zijn en ja zo was het ook we vonden het steeds leuker elke keer won emmie maar daarna kon ik haar soms winnen daarna hebben we gemaakt dat je kan betalen voor nog een kans en heeft emmie het meeste verloren want toen legde ik opeens heel veel geld en de backup voor dit kost heel veel ik heb samen met haar een backup voor haar betaald dat koste mij ook heelveel maar bij het einde kon ik nog net winnen maar toen had ik nog net geluk.
daarna kreeg ik een idee en begon ik een liedje te zingen en als het klaar is zet ik het filmpje op mijn weblog.

dag dag allemaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 3, 2007 1:29 PM.

The previous post in this blog was nederland?.

The next post in this blog is piet en emmie zijn weer weg..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33