« ik heb vandaag leren tikken. | Main | nederland? »

de tapa di oro

vandaag zat ik een s rustig tv te kijken maar op een heeft mama mij geroepen omdat ik een tapa di oro moest gaan smsen naar nummer 8888 zodat ze kan zien als ze iets gaat winnen ik hadhet gesend en ik kreeg meteen antwoord en het zei dat we een small fries hebben gewonnen bij mcdonalds maar dan moet je ook nog de tapa di oro meebrengen en ook de sms te laaten zien om een paar patatjes te kopen ik zou denken als het voor een bigmac of een happy meal zou zijn dan zou ik ja zeggen maar voor een heel klein pakje patat we moesten allemaal lachen.

wel ik moet gaan lachen ha ha ha!


dag dag allemaal.

Comments (2)

Misschien is het handig als je erbij vertelt wat een 'tapa di oro' is...
(Het is dus het dopje van een colaflesje dat goud is geschilderd en waar aan de binnenkant een code staat waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Een klein zakje patat van McDonalds valt daar dus niet onder!)

Opa:

tapa di oro klinkt Italiaans. Wat betekent het, weet je het? En je blijfdt lachen. ha dag ha dag dag, Opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 27, 2007 3:42 PM.

The previous post in this blog was ik heb vandaag leren tikken..

The next post in this blog is nederland?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33