« hoe zou het zijn om diana te zijn? | Main | de tapa di oro »

ik heb vandaag leren tikken.

eerder kon ik alleen met twee vingers tikken en nu kan ik tikken met alle fingers dat is veel leuker want als ik met alle vingers sneller leer tikken dan kan ik sneller leren tikken dan met twee vingers en dat zou dan heel leuk zijn voor mij want dan ben ik snelste tikker in mijn klas.
(wel dat ben ik al eigenlijk maar een meisje die heet karima kan ook met alle vingers tikken en ze wordt steeds sneller en daarom moet ik ook beter worden)het programma heet mavis beacon 8 dat leert mij heel snel tikken.

sorry dat het kort was.

dag dag allemaal.

Comments (2)

Opa:

Jij tikt zo snel dat ik het met het lezen bijna niet kan bijhouden. Dag dag, Opa.

Oma Truus:

Wat leuk dat je gaat leren met met veel vingers te tikken. Je leert denk ik wel elke dag iets nieuws!
Veel succes.
Dag,dag Luchiano.
Oma Truus.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 24, 2007 10:42 PM.

The previous post in this blog was hoe zou het zijn om diana te zijn?.

The next post in this blog is de tapa di oro.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33