« hoe diana op zal groeien. | Main | ik heb vandaag leren tikken. »

hoe zou het zijn om diana te zijn?

ik zou willen weten hoe diana zich voelt op alle momenten wat denkt ze wat droomt ze hoe zou het zijn om diana te zijn.diana slaapt niet veel en eet niet veel en ze wil helemaal niet dat je iets van haarafpakt dat ze heel leuk vind.en ze is ook een echte fechter mischien heeft ze wel het bloed van de prinses diana ik hoorde dat zei ook veel vocht.hoe zou het zijn om te leren lopen.hoe voelt diana zich nu dat ze loopt ik heb weer heel veel vragen gekregen.

Comments (1)

Opa:

Hi Luchiano, heel goed dat jij je in leeft in de wereld van Diana. Ik heb niet de antwoorden op jouw vele vragen, en dat is maar goed ook. Zo blijft het leven spannend. Dag dag, Opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 23, 2007 6:49 PM.

The previous post in this blog was hoe diana op zal groeien..

The next post in this blog is ik heb vandaag leren tikken..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33