« downloaden | Main | de lange film. »

waarom zijn er zoveel vragen in me hoofd?

elke nacht diep in mijn slaap krijg ik van die vragen dat ik helemaal niet kan verstaan ik weet nooit waarom dat gebeurt maar ik denk dat dit allemaal dingen zijn die ik deed wist en waneer ik jong was de zelfde vragen er waren.

hoe kunnen mij hersenen zo snel reageren op wat ik doe bijvoorbeel mijn hand bewegen doet hij in 1seconden van het tijd en dat snap ik niet maar ik denk dat ik die vraag ook had wanneer ik jong was want toen wist ik zelfs niet wat een hand was (1jaar).

en wat zijn mensen hoe kan dat dat wij bestaan hoe kan het dat na de dinosaurussen dood waren opeens mensen kwamen of waren er al mensen in die tijd en bestaan wezens in het helelal bestaat een yeti allemaal van die vragen,

als je op een van die vragen antwoord geeft ben je mijn favoriet.

ik wens jullie nog een prettige dag meneer en mevrouw.......dag dag allemaal.

Comments (7)

We zijn er gewoon, en we gaan ook weer.

Zoals met alles.

Piet:

Hola Luchiano, Emmie zit net als jij ook regelmatig met dit soort vragen, de vragen des levens. Omdat die vragen vaak terugkomen ga ik er vanuit dat mijn uitleg van het scheppingsverhaal en de theorie van Darwin bij haar nog niet aanslaan. Maar Emmie is dan ook pas 6. Omdat jij al 9 bent kan jouw vader het jou vast wel uitleggen. De yetti bestaat niet meer, van het monster van Lochness weet ik dat niet zo zeker.

Opa:

Ik kan je ook geen direct antwoord geven, Luchiano. Wel hoe het zit met het bewegen van je hand. Dat is een kwestie van (onbewust) aansturen vanuit je hersenen, de harde schijf ! Als daar draadjes kapot gaan, dan kun je sommige dingen niet meer. Oma Ilka leed daar ook aan.
Maar: ik vind jou een echte filosoof. Jij stelt heel veel vragen waar geen antwoord voor is, maar wel inzicht in wat er gebeurt.
Dag dag, meneer Luchiano. Opa

Renesmurf: hoi en dankje voor de soort tip:^)

Piet: wel dankje voor het advies.

opa: ja iedereen vind het super moeilijke vragen maar zo is het leven toch?

GJ:

Ah ingewikkeld hoor!
Maar ik denk wel dat er wezens in het heelal bestaan, kijk maar eens naar Startrek! :)

Als je alle antwoorden hebt gevonden, dan heb ik ook nog een aantal vragen!


Hoe kun je onzichtbare dingen ontdekken?
Hoe wordt een bootje in een fles gedaan?
Hoe konden mensen kastelen bouwen zonder hijskraan?


Succes er mee!! groetjes

Opa:

Hoi Luchiano, leuk he dat je zo veel reacties krijgt op jouw moeilijke vragen. Succes en dag dag, opa.

Zal ik het nòg moeilijker maken? Stel dat je zover bent gereisd dat je aan het einde bent gekomen. Wat zit daar dan achter? Of dat je kunt tijdreizen naar het begin van alles. Wat is daarvóór gebeurd? En wat gebeurt er met mijn gedachten als ik er niet meer ben?

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 25, 2007 9:35 AM.

The previous post in this blog was downloaden.

The next post in this blog is de lange film..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33