« diana in grote kleren. | Main | waarom zijn er zoveel vragen in me hoofd? »

downloaden

vandaag in de morgen had ik al het idee dat:vandaag doe ik het,vandaag ga ik uit het internet romfiles vinden en heel veel,en dat was ook waar bijna de hele dag zat ik te zoeken,maar vele mislukten maar ik gaf nooit op weet je waarom want ik ben een gamefreak.dat is iemand die altijd met gameboy computer sony playstations en al die andere nintendo's bezig is,en steeds weer een ander emulator downlouad emulators zijn programmas om iets bv xbox te spelen op de computer en van die emulators heb ik veel van gedownload,en nu kan ik niet meer van de computer af adt is heel slecht maar wel heel leuk.
ik wens jullie nog een prettige dag.


(deftig dag dag allemaal.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 24, 2007 7:53 PM.

The previous post in this blog was diana in grote kleren..

The next post in this blog is waarom zijn er zoveel vragen in me hoofd?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33