« waarom zijn er zoveel vragen in me hoofd? | Main | mama met haar yoga spul.ballonen niet leuk. »

de lange film.

vandaag zat ik de racen tot dat mijn vader en moeder een fim begonnen te kijken en dat ik dan ook wou zien.de fim heet de nicht at the museum,ik had een stukje al gezien in de klm maar niet ht hele film maar ja nu heb ik het helemaal gezien en oh dat was de leukst film die ik had gezien.(wel de leukste is het niet the ant bully en cars vond ik veel leuker hoor)het was eigenlijk de eerste keer dat ik de botten van een t-rex had gezien,ik dacht dat het eng zou zijn maar dat is het helemlaal niet,het ziet er gewoon hetzelfde uit als een echte dinosaurus aleen je kan er doorheen zien en hij is bruin met strepen(de strepen zijn botten)dus je kan al denken het is normaal maar nee wanneer ik het voor het eerst zag schrok ik toch wel een beetje maar niet zo veel want ik schrok niet door het zien van hem maar omdat hij ineens van eachter een kwa daarom schrok ik maar ik vond bij het einde een beetje saai,

ddag dddag a-a-a-a-a-a-a-lll-emaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 26, 2007 9:06 PM.

The previous post in this blog was waarom zijn er zoveel vragen in me hoofd?.

The next post in this blog is mama met haar yoga spul.ballonen niet leuk..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33