« christopher z'n verjaardagsfeestje | Main | computerles,de stoel op m'n kop,luchiano de glijer »

mijn kamera bij het strand

vandaag heeft mijn vader een van zijn oude cameraas gecharched en aan mij gegeven.
ik moest het eerst nog uitprobeeren want eerst snapte ik het niet helemaal maar daar na begon het ik heb een paar foto's thuis gemaakt en daarna gingen we naar het strandbij het strand gingen we weer met diana in het water en daarna haar afdrogen en dan gebeurde het diana wou in het zand gaan maar wanneer we haar hebben laten gaan in het zand trekte ze een gezicht alsof het een vies spul is dat aan haar benen plakt en dus ze begon te huilen ik dacht dat ze het zou probeeren op te eten maar dat gebeurde niet veder kwam arvin en zijn twee tweelingen en ik heb een foto van arvin en een van de tweelingen gemaakt en daarna een uurtje later gingen wij naar huis en daar lag diana.
wel dag dag iedereen.

Comments (1)

Cyberjunk:

Knap gedaan, mooie foto's hoor.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 14, 2007 9:32 PM.

The previous post in this blog was christopher z'n verjaardagsfeestje.

The next post in this blog is computerles,de stoel op m'n kop,luchiano de glijer.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33