« derde dag met de vogel. | Main | mijn kamera bij het strand »

christopher z'n verjaardagsfeestje

vandaag ging ik naar christopher z'n verjaardags feestje maar voor dat ik dat kon doen hadden we een probleem op het verjaardags kaartje stond da ik om 4:08 moest komen terwijl christopher zij dat ik om 2:00 moest komen en we waren aan het twijfelen maar tot laatste gingen we en het was goed wij waren speciala personen (beste vrienden van chistopher) met matthew was ik daar om 2:00 christopher heeft een playstatios twee dat speelden we niet we gingen met onze kaarten spelen dat vonden we leuker dan ons zelf blind maken met een remote controleerde televissie om 3:50 gingen we naar de pizzahut en daar kwamen de rest van mijn vrienden die waren :
nathan ef migael en joash.
de rest suena en haar zus.
ik heb 3 stukken pizza gegeten.
en om 6:00 kwam mijn vader mij ophalen ik wou langer blijven maar dat kon niet.
dagdag allemaal

Comments (2)

Cyberjunk:

Jij kunt veel eten zeg, pas maar op dat je niet te dik wordt.

CasasPa:

Hi Luchiano, al weer een leuke middag gehad met het verjaardagfeestje en de pizza's. Waarom mocht je van je papa niet langen blijven? Flauw. Dag dag, opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 13, 2007 6:57 PM.

The previous post in this blog was derde dag met de vogel..

The next post in this blog is mijn kamera bij het strand.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33