« mijn kamera bij het strand | Main | christoffelpark »

computerles,de stoel op m'n kop,luchiano de glijer

vandaag wanneer we naar computerles gingen moest jelmer blijven en hij miste iets heel grappigst en vervelen ik zei tegen hem:gij heeft geluk gehebt en gij heeft ongeliuk gehebt.want wanneer we waren aan het lopen begon het te regenen en we gingen rennen en dan gilt een kleuter everybody run de bridish ar coming.en dan moesten we allemaal lachen.

wanneer school vandaag uit ging voordat ik al m'n spullen kon vinden viel mijn stoel op mijn hoofd maar wat ik niet snap is dat ik het goed heb gelegd en het duurde even en dan pas viel het.

vandaag wanneer ik thuis was was het aan het regenen en dus ik heb een emmer water gepakt 1lterje en langzaam om de grond gegooit en daarna ging ik glijden wooooooooooooooo!!!! (dag dag.)

Comments (2)

CasasPa:

Hoi Luchiano, ik vind jou wel veelzijdig: jij kunt drie items beschrijven in één verhaal. Fijn dat het ook maar eens regent bij jullie, wordt je lekker nat van. En daarna is er de zon en word je snel weer droog.
dag dag, opa.

Cyberjunk:

Ik vind je grappig, ik moest heel hard lachen om dit verhaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 15, 2007 4:28 PM.

The previous post in this blog was mijn kamera bij het strand.

The next post in this blog is christoffelpark.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33