« diana eten geven. | Main | de lichtpaal bij het wilhelmina plein die omgevallen is. »

bij de kapper misselijk,de glas stukje in mijn voet.

vandaag ging mijn vader en met mij naar de kapper hij zei mij dat ik iet naar de draaimolen ding moest gaan maar ik ging toch en daarheen daar ging ik draaien en na een kwartier draaien voelde ik me misselijk en dan kom ik binnen en ik drink een beetje water dan voelde ik me een beetje beter en dan kreeg ik twee snoepjes ik voelde me nog beter en dan wanneer we in de auto gingen door het wiebelen ging het weer slecht,we gingen naar centrum,daar deed mijn vader een grapje en hij zei kom laten wij gaan draaien ik zei neeeeee!!!!! en toen gebeurde het niet maar wanneeer ik moest gaan lopen kon ik niet mee doen met helpen en mijn vader moest het alleen doen maar het viel wel mee want het was niet veel het was een heel klein beetje maar om in de auto te zetten.
wanneer we thuis waren voelde ik een weer net als gisteren een stuk glas in mijn voet ik dacht dat die van gisteren eruit was maar dat was niet zo het stukje was er nog.
ik zei mama dat dezelfde stukje er nog in zat ze dacht dat het een beetje los was maar het was niet zo en ook niet makkelijk mama moest eerst met een speld door mijn vlees heen gaan en dan pas zag ze het stukje.
maar het was nog niet klaar ik moest bloed krijgen om het stukje eruit te halen waneer mama het beetje bloed weg gevegen had ze eindelijk het stukje glas gevonden en gooide het weg eindelijk dagdag allemaal.
mama haalde het speldje weg en ik voelde geen pijn meer.
maar jezus wat had ik veel beleefd dag dag allemaal.

Comments (2)

Cyberjunk:

Vervelend dat je glas in je voet had, gelukkig dat het eindelijk weg is.

Pascale:

jij hebt inderdaad wel heeel veel beleefd. En dapper van je dat je moeder met een naald in je voet mocht prikken, ik zou heel hard hebben moeten gillen!

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 26, 2007 5:24 PM.

The previous post in this blog was diana eten geven..

The next post in this blog is de lichtpaal bij het wilhelmina plein die omgevallen is..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33