« bij de kapper misselijk,de glas stukje in mijn voet. | Main | buuk sommen of zo?. »

de lichtpaal bij het wilhelmina plein die omgevallen is.

vandaag gingen wij naar het wilhelminaplein ik kwam daar om 5:00 ik ging tegen mijn vader gespeelt(domino) en ik heb van hem gewonnen na het spel afwas kwam arvin en een ander vriend van mijn vader paul hij heeft een dochter en een zoon ik arvin en de rest gingen naar de speeltuin en daar gingen we tik spelen we moesten veel keren rusten van al het rennen totdat de zoon van paul leunde tegen een lichtpaal.
de lichtpaal viel om er was een enorme knal ik ruste uit op een boom en daar bij de knal viel ik uit de boom door de knal de zus van de zoon was aan het rennen en tripte door de knal arvin schrok zich inelkaar door de knal en na dat kwam ik om te kijken en de schok die het me gaf waneer ik dat ding zag om de grond de lamp eraf gerold het was net als een auto er tegen aan is geknalt ik vroeg wie het heeft gedaan en de jongen kwam naar voren en zei hee!!!,dus jij bent de hulk maar het was niet z'n sterkheid maar de ding was doorgeroest de moeder van de jongen belde de politie
en hij kwam niemand moest met hem mee en niemand moest betalen en toen kwam mijn vader mij eindelijk ophalen.
dag dag allemaal.

Comments (4)

Cyberjunk:

Nou, dat was eng zeg, ik zou heel erg geschrokken zijn.

Mooi verhaal Luciano

Pascale:

Ik vind dat jij het veel spannender opschrijft dan je vader. Maarja, jij was er ook echt bij natuurlijk.

Donna:

Jeetje, dat was ook echt schrikken no?

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 27, 2007 7:25 PM.

The previous post in this blog was bij de kapper misselijk,de glas stukje in mijn voet..

The next post in this blog is buuk sommen of zo?..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33