« mijn baard en meesters cdezelsoren. | Main | bij de kapper misselijk,de glas stukje in mijn voet. »

diana eten geven.

vandaag moest ik aan diana eten geven en ze nam een paar hapjes maar daana niet meer maar ik maakte haar lachen zodat ze haar mond open maakte ik maakte haar lachen met to stop de trein ingage of self imergancy pull on te chain pull on te chain penalty for gaining propper jus five pounds
en zo maakte ik haar lachen maar ik nam heelveel eten van haar mee ik at haar eten.
en dan komt mama en zegt waar is al dianas eten ze heeft het allemaal gegeten zei ik met mond vol maar diana kon niet zo snel eten en dus mama wist dat ik het heb gegeten en later haalde mama een ander eten voor haar en ze at de meeste en ik wou een stukje maar dan moest ik het van diana's mond eten ze zij dat om mij te waarschuwen eet diana's eten niet op.
en ze wou niet meer eten en ik ging weer met het liedje:
to stop de trein ingage of self imergancy pull on te chain pull on te chain penalty for gaining propper jus five poundsmmaar deze keer lachte ze met mond dicht want ze wist anders krijg ik die hap.
en dan moesten we lachen want ik dacht dat diana dat niet wist.
maar nu weet ik dat ze niet zo dom is.
oh ja ik hb een foto ervan gemaakt hier is de foto.
dagdag allemaal.
foto

Comments (2)

Cyberjunk:

Oei, dat is ondeugend om het eten van je zusje op te eten, ook al wil ze het zelf niet opeten, dan nog moet jij er van afblijven.

CasasPa:

Luchiano, jij bent een slimmerd. Eten is gezond, maar jij laat Diana lachen, en dat is ook gezond. Dag, dag, Opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 24, 2007 5:53 PM.

The previous post in this blog was mijn baard en meesters cdezelsoren..

The next post in this blog is bij de kapper misselijk,de glas stukje in mijn voet..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33