« Mambo Beach | Main

De Laatste Vakantiedag op Curacao

Na enkele dagen pauze om het verlies van de logs van vorige week te verwerken, toch nog een logje als afscheid.
Vanmorgen afscheid van ons dagelijkse ontbijt in Plaza. Een ontbijtbuffet biedt ruimte voor een gevarieerde maaltijd, maar .... alles overziende zijn wij ook daar gewoontedieren. Steeds beginnen met yoghurt + muesli + honing, daarna een dubbel spiegelei met brood en tot slot nog wat zoetigs. Al met al meer dan we thuis eten bij het ontbijt.

Ook afscheid genomen van het hotel bij de in / uitcheeckbalie. De afrekening was volgens verwachting, een tikkeltje hoog want het bestelt zo lekker op kamer nummer.

Ook afscheid genomen van de stad. Terras langs het water van de Handelskade, de Pontjesbrug nog eens open en weer dicht (nadat een flinke tanker was gepasseerd). Nog een kleinigheidje gekocht voor Luchiano, dat komt altijd van pas.

En dan ook afscheid van het Pleincafe met een tosti en een Griekse salade.

Nog geen afscheid van de warme zon, die schijnt onafgebroken, met een beetje koelte door de Passaatwind.

Nu nog afscheid nemen van Huize Casa, we hebben er nog een paar uur voor. Gelukkig hebben we genoeg zakdoeken bij ons om de emoties af te wissen.

Het waren fijne twee weken. Het is er altijd de warmte, die je soms zou willen inwisselen. Maar het geeft een bruine kleur aan het leven. Vooral ook twee fijne weken door de familiecontacten, dagelijks in Huize Casa. Met Luchiano en Diana. En met Lucy en Casa.
Morgen zijn het de herineringen die wij vasthouden.

Comments (3)

Donna:

Nou Casaspa,
Een goede reis gewenst! Wat zullen jullie Cur en je familie missen.
Hier is het best fris met veeeel wind bijna stormachtig, maar ja jullie hebben het zonnetje nog in het lichaam en de warmte in je hart dus dan overtreft dat alle storm.

ik hoop dat jullie een fijne reis hebben gehad met mooie herinneringen aan een heerlijke tijd...... welkom in het erg koude nederland

dag opa ga aljeblieft verder met je verhalen.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 31, 2006 2:18 PM.

The previous post in this blog was Mambo Beach.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33