« Verraad! | Main | Nederlands »

www.lachicamerengue.com

Lucy's website LaChicaMerengue loopt steeds beter. Nog even en LaChicaMerengue wordt als merknaam even groot als pak hem beet Disney. Tot dusverre werd de site gehost als subdomain van Nijhuis.net.

Chica de la Semana: Sue-Anne!Vooral Lucy was enigszins bevreesd dat een of andere snoodaard er op zekere dag met ons domein vandoor zou gaan. Daarom heb ik lachicamerengue.com snel voor tien jaren vastgelegd, dat zal ze leren! Het was meteen een mooie gelegenheid om een andere host te zoeken en ook dat is gelukt. Het is een host met veel meer mogelijkheden, vooral omdat hij onder Linux draait.

Toch heb ik me daar een beetje mee in de vingers gesneden. Een van de grootste verschillen tussen Unix en Microsoft is dat Unix wl case-sensitive is. Dat heeft me al een aantal uren werk bezorgd, linkjes aanpassen en foto's opnieuw invoegen. Nog steeds werkt niet alles naar behoren, maar er wordt aan gewerkt.

Ter compensatie van al dit technisch geneuzel heb ik een foto van de nieuwe Chica de la Semana geplaatst. Het is Sue-Anne uit Curacao. Na zoveel dames in bikini gefotografeerd te hebben valt mij het hoge aantal tatouages op. Bijna iedere chica heeft er tegenwoordig wel een, of meer.

Persoonlijk hou ik er niet zo van en maakt een tatouage het model naar mijn smaak ietwat ordinair. Dat kan natuurlijk ook aan mijn generatiekloof liggen. Wat vind u zelf van tatouages?

Iets geheel anders. Zojuist hoorde ik een hoop gegrom buiten, van onze honden Spider en Scooby Doo. Snel nam ik poolshoogte en ja hoor, ze hadden weer eens een leguaan te pakken. Lucy wordt daar woedend om, dat ze zo'n arme leguaan te grazen nemen.

Ze jagen hem op en scheuren hem uiteindelijk aan stukken. Maar ze eten hem niet op, dat is nog het ergste. Ik probeerde de leguaan te redden en verkocht de honden een knal, maar het beest bewoog al bijna niet meer.

Het plan is nu om een rubberen leguaantje te kopen en de honden eens grondig te gaan dresseren. Zijn er eigenlijk dames met een tatouage van een leguaan?

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 17, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Verraad!.

The next post in this blog is Nederlands.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33