« Bepaalde Dingen | Main | Bor de Wolf »

Nueva Chica

Zaterdagmiddag werden we uiterst vriendelijk ontvangen en opgehaald door mijn Engelse collega Paul. Jammer genoeg (voor Paul) werkte de Curinta website, waar men aankomende en vertrekkende vluchten kan monitoren op vertraging, niet. Hierdoor was Paul keurig om vijf uur aanwezig op Hato Airport, terwijl wij een uur later landden dan gepland.

De eerste avond in huis was het wennen en ook nu nog. Met name Lucy mist denk ik wel de drukte van Santo Domingo, inclusief het vele geregel dat zij daar doet. Maar ja, de vakantie is voorbij...

Pas vanmiddag werd de vakantie helemaal afgesloten, namelijk toen ik onze honden Spider & Scooby Doo bij collega Walter ging halen. Het moet gezegd, de honden waren prima verzorgd, voor het eerst (even) karpatten-vrij en ze zagen er levenslustig uit. Met name Spider had continue de neiging om Nickie van achteren te bestijgen. Wellicht voelde hij dat het zijn laatste kans was.

Desde Santo Domingo: Giset!Overigens zag Scooby Doo er ietwat merkwaardig uit, hij had een omgekeerde emmer op zijn kop. Een paar dagen na mijn vertrek bemerkte Walter een vleeswond bij Scooby. Hij bracht hem met flink wat moeite naar de dierenarts. De wond kon niet meer gehecht worden en om te voorkomen dat Scooby hem stuk zou bijten werd de emmer op zijn kop gezet. Scooby is er al aardig aan gewend en over een dag of drie zal de wond wel genezen zijn.

Lucy's website La Chica Merengue loopt steeds beter. Daarom vond zij het niet zo leuk dat de site gedurende onze vakantie niet ge-update werd. Ook hadden we geen Chica-voorraad meer. In Santo Domingo vond Lucy een geschikte kandidate. Woensdag 16 juli gingen Lucy en ik daarom op pad met Giset en met Lucy's nichtje Sugey, foto's maken.

We reden met een taxi langs de Malecon (boulevard). Giset moest in bikini en dat zou voor flink wat opschudding zorgen aan deze drukke weg. Gelukkig lag er een schip in het water. Het was de Paco Rabanne, een disco-boot die daar inmiddels al geen dienst meer voor deed. Een man aan boord had ons een tijdje aangekeken en bood aan dat we foto's aan boord mochten nemen. Dat was prettig met betrekking tot de privacy, ook al bleef de man ons, nou ja de dames dan, nauwgezet in de gaten houden.

De foto's staan inmiddels op de site. Oordeelt u zelf. Giset zoekt overigens contact...

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 20, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Bepaalde Dingen.

The next post in this blog is Bor de Wolf.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33