« Slim Plan | Main | Maakt het wel of niet uit? »

Koket

Ik ben benieuwd hoeveel mensen het woord kroket in de titel lazen. Waar de buik vol van is... Zowel maandag- als dinsdagavond is er hard gewerkt aan de diverse websites. Over hard werken gesproken, wat ziet de nieuwe Blogger er goed uit!

Chica de la Semana: Joanne!Laten we beginnen met Nijhuis.net, waar u de volgende onderwerpen kunt aantreffen in het CasaNews:

  • Amelia Vega, Miss Universe 2003!
  • Chica de la Semana Brittney.
  • Blogshares, virtueel geld verdienen.
  • Tot Slot met domeinregistratie issues.

Afgelopen zondag moest Lucy scoren op het strand, wat betreft nieuwe modellen voor haar website. Niet zelden leidt een verhoogde druk tot een betere prestatie. Niet zelden leidt dit ook tot hartklachten, maar goed.

Het strand was vol, gelukkig niet zo vol als in Scheveningen of Zandvoort, maar goed gevuld. Dat verhoogt de kans op de aanwezigheid van potentiele Chica's. Na enig speurwerk had Lucy beet, de twee vriendinnen Joanne en Caroline. Deze week is Joanne de Chica de la Semana.

Beide dames zien er bovengemiddeld goed uit, maar over Joanne zei Lucy meteen: 'Dat is een kokette dame!'. Aan haar gezicht is te zien dat zij het leuk vindt om te poseren.

Een Filippijnse man zag Lucy met haar in de weer. Zoals bijna alle Aziaten en de CasaSpider had deze man een camera in de hand. Of hij ook wat foto's mocht nemen. Dat was geen enkel probleem voor Joanne, die er nog wat poses tegenaan gooide.

Als u zich verveelt, lees dan het CasaNews en/of bekijk de foto's van Joanne op La Chica Merengue.

Enjoy!

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 11, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Slim Plan.

The next post in this blog is Maakt het wel of niet uit?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33