« Geluk of Pech | Main | Toeval & Verantwoordelijkheid (1) »

Afscheid (2)

Een week zonder 'mis dos amores'...Ik denk dat Lucy en Luchiano zojuist zijn geland in Santo Domingo. Om kwart over een liepen ze richting het vliegtuig. Op Curacao hebben we (nog) geen slurven, dus kun je de mensen van en naar de vliegtuigen zien lopen.

Voor het eerst sinds bijna vier jaar ben ik alleen thuis. Dat is wel even wennen, het voelt een beetje leeg. Zojuist heb ik de auto gewassen, nou ja, door de wasstraat gereden en van binnen laten reinigen. Normaal doe ik dat haast nooit, maar nu dus wel.

Maar ja, we moeten er maar het beste van maken en dus ga ik over een kwartier naar het strand, dan even douchen en op naar Pleincafé Wilhelmina voor de Duveltjes. Die traditie moet natuurlijk wel doorgaan.

Ach, het is maar voor een week. Volgende week zaterdag vertrek ik met dezelfde vlucht, dus niet om half vier, maar om half twee. O ja, het eerste voordeel van alleen zijn heb ik al te pakken: ik kon zonder problemen de afstandsbediening vinden!

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 28, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Geluk of Pech.

The next post in this blog is Toeval & Verantwoordelijkheid (1).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33