« Curacao naar de Stembus (5) | Main | Groei »

Flirten?

Chica de la Semana: Sue-Yenne!Chica de la Semana is deze week Sue-Yenne. Zij was op het strand met haar vriendin Lisa, die volgende week aan de beurt is. Lucy heeft inmiddels aardig kijk op Chica-Potentie, maar toch blijft het altijd afwachten. Sommige dames zijn ontegenzeggelijk knap, maar toch niet fotogeniek.

Zo zijn er dames die wat stijfjes zijn en andere die zich juist heel gemakkelijk geven. Het belangrijkste is echter de expressie, hoe ze uit hun ogen kijken. Voor mij is ook de mond heel belangrijk. Over het algemeen is het niet aantrekkelijk als een model grijnst. Zeker niet als op iedere foto dezelfde grijns verschijnt. De mooiste foto's worden vaak gemaakt van een enigszins arrogant kijkend model, nou ja naar mijn mening dan.

Bij Sue-Yenne had Lucy aanvankelijk enige twijfels. Die werden echter snel weggenomen, zij is een bijzonder spontane dame met een mooie mond. U heeft overigens de primeur, want de foto's staan nog niet eens op La Chica Merengue, dat gebeurt pas over een uurtje of drie.

Sue-Yenne kan goed flirten (tenminste dat denk ik), maar daar slaat de titel niet op. Neen, gisterenmiddag liepen we door Punda. Lucy en Luchiano voorop en ik slenterde er iets achteraan. Bij het oversteken keek ik netjes naar links en zag geen auto, maar wel een leuk Antilliaans meisje in een minirokje. Ik keek wat langer naar links dan gebruikelijk en plotseling lachte het meisje mij verleidelijk toe. Om niet Lucy's toorn op te wekken schonk ik daar verder geen aandacht aan en hield het erop dat ik er gewoon extra goed uitzag die dag.

Een minuut later werden we echter ingehaald door dat meisje. Het bleek Stacey te zijn, die we in december op een verjaardagsfeest gezien hadden. We hebben toen een paar foto's van haar gemaakt en zij wilde graag nog meer foto's. Lucy maakte een afspraak en wij vervolgden onze weg. Toen kon ik wel tegen Lucy zeggen dat ik toch stellig de indruk had dat Stacey met mij aan het flirten was.

Lucy schoot in de lach. Wat moet ik daar nu weer van denken...

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 11, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Curacao naar de Stembus (5).

The next post in this blog is Groei.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33