« Carla | Main | Zeeman »

Duikboot

Ik ben een tijdmens. Maar ook tijdmensen kunnen zich vergissen qua tijd. Dat overkwam mij vanmorgen. Luchiano moest vandaag getest worden. Hij is geboren op 24 oktober en daarmee laat jarig. Volgens zijn kleuterjuf is het een slimme jongen en kan hij best naar de eerste klas van de basisschool.

Hiervoor dient een test te worden afgelegd. Deze duurt van half acht tot 12 uur en vindt plaats in het SGE-gebouw. Ik was daar nog nooit geweest en reed naar de Schouwburgweg. Het SGE-gebouw zag ik niet. Ik belde ze op en kreeg een aardige dame aan de lijn.

CasaSpider: 'Dag mevrouw, ik zoek het SGE-gebouw en ik bevind mij reeds op de Schouwburgweg'.
SGE-dame: 'Waar bent u op de Schouwburgweg?'.
CasaSpider: 'Ik rijd nu van Caribbean Fasteners naar de Schouwburg'.
SGE-dame: 'Oh, dan moet u naar beneden'.
CasaSpider: 'Naar beneden???'.
SGE-dame: 'Ja, rijd naar beneden'.
CasaSpider: 'Hallo, ik ben geen duikboot'.

Ik dacht dat de dame met beneden misschien rechtsaf bedoelde en draaide de parkeerplaats van de Schouwburg op. Neen, dat was niet goed. Na een conversatie van een minuut of tien stond ik opeens min of meer toevallig voor het SGE-gebouw.

Luchiano en ik gingen naar binnen, de SGE-dame zat achter de balie. 'Aha, u bent de dame die mij zo goed hier naar toe heeft geleid', complimenteerde ik haar. De SGE-dame bestudeerde het formulier dat ik haar overhandigde.

'Hier staat dat de test op 16 april is. Dat is volgende week', sprak de SGE-dame mij toe. Tja, dat was nogal dom van mij. En dus gingen we richting Chispita, Luchiano's kleuterschool. Ik vroeg hem nog of hij het erg vond dat de test vandaag niet doorging, maar dat was niet zo. Integendeel had ik de indruk.

Het voordeel is nu wel dat ik volgende week precies weet waar ik moet zijn.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 9, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Carla.

The next post in this blog is Zeeman.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33