« CasaNews | Main | Hoe kanne ze dat »

Sleutel kwijt

Als ik ergens niet tegen kan is het wel het niet kunnen vinden van een sleutel. Mannen hebben een broek met zakken, meestal zit de sleutel daarin. Vrouwen hebben zeshonderd handtassen, misschien zit hij in één van ze.

Om tien voor twee vanmiddag wilde ik de autosleutels (het is er eigenlijk maar één) pakken om naar mijn werk te gaan. Toch gauw een ritje van zo'n 400 meter. 's Morgens heeft Lucy altijd de auto en zij legt de sleutel normaliter op de salontafel. Nu konden we hem echter niet vinden.

Ik heb de onhebbelijke gewoonte om dan snel driftig te worden, dat komt vast door een of ander niet verwerkt jeugdtrauma, maar daar hadden we op dat moment niets aan. Na vijf minuten zoeken besloot ik de reservesleutel maar te nemen. Ik stak hem in het slot, de deur ging open en het alarm af. Met geen mogelijkheid kon ik het alarm stoppen, gelukkig ging het na een tijdje vanzelf uit.

Terug de woonkamer in, even verder zoeken. Lucy werd knap zenuwachtig van mij en vroeg of ik alsjeblieft lopend naar mijn werk wilde gaan. Zij zou verder zoeken tot de sleutel gevonden was. Dat deed ik dan maar.

Terwijl ik aan het lopen was voelde ik gedachteloos in mijn rechterbroekzak. U voelt nu vast wat ik voelde. Inderdaad. CasaSpider, schrijf op (1000x): 'Ik ben een enorm uilskuiken!'.

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 25, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was CasaNews.

The next post in this blog is Hoe kanne ze dat.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33