« Blub | Main | Yannah, Bob & CasaSpider »

Logmeeting op Curacao

Vanmiddag gaat het dan gebeuren, de Eerste Curacaose Weblogmeeting! Er is geen ruchtbaarheid aan gegeven en ook hebben we geen speciale website in het leven geroepen. Dat zou ook enigszins overdreven zijn gezien het kleine aantal loggers alhier en de bereikbaarheid vanuit Nederland.

Chica de la Semana: Claire!CuraBelgica zit alweer een paar maanden in Belgie en zal dus niet van de partij zijn en CuraKora heeft haar log weliswaar opnieuw opgestart, maar heeft het te druk voor logmeetings.

Het idee van de meeting komt van Yannah, die sinds donderdag vakantie viert op ons eiland. Het is kort dag, maar de locatie is Mambo Beach, de strandtent van Wet & Wild om precies te zijn. Aanvang 18:00 uur, niet toevallig precies gelijk met het Happy Hour.

Het kan nog een probleem worden om elkaar te herkennen in de drukte, vandaar dat ik mijn zwarte Het Huis De Bijlen t-shirt aantrek. Daarmee trekt men klaarblijkelijk al snel de aandacht van Leidenaren. Overigens kunnen eventuele bezoekers ook aan een klein mannetje vragen of zijn vader CasaSpider heet.

Claire is de nieuwe Chica de la Semana en dat is bepaald geen verkeerde keuze. Nu kenden wij Claire al, zij is namelijk met onze Java-Goeroe Chris meegekomen. Praatte zij in het begin voornamelijk Frans, inmiddels is haar Nederlands uitstekend en spreekt zij ook al heel redelijk Spaans.

De camera gaat vanmiddag uiteraard weer mee en Lucy op zoek naar meer kandidates. Bovendien kan hij (de camera) vanavond nog van pas komen bij de weblogmeeting...

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 16, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Blub.

The next post in this blog is Yannah, Bob & CasaSpider.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33