« Pascale & Luc Update | Main | Arme Pascale »

Spiderman

Neen, neen, het gaat niet over de CasaSpider maar over diens slappe aftreksel Spiderman. Dat mannetje dat tegen muren op kan lopen. Nou, dat kan ik zelf ook als de beste!

Sint wordt geinterviewd, ook zichtbaar het achterhoofd van Luchiano en een stukje van LucyGisterenmorgen kwam Sinterklaas met zijn stoomboot aan op Curacao. Wij stonden om kwart over negen bij de Mottet-werf in Otrabanda, tussen het massaal opgekomen publiek. Pascale en Luc lagen nog te slapen, wij hadden hun namelijk verteld dat Sint om tien uur aan zou komen in Punda. Foutje.

Er heerste een uitgelaten sfeertje, iedereen was blij, de zon scheen en Sint was op tijd. Er werd door de Zwarte Pieten flink gedanst en acrobatiek bedreven en de muziek was een mengelmoes uit Hollandse Sinterklaasliedjes, Papiamentu Sinterklaasliedjes en lekkere disco. Zo tegen elven hadden wij het gezien en kwamen we Pascale en Luc tegen, die in Punda op de Goedheiligman gingen wachten.

's Avonds mocht Luchiano zijn schoen zetten. In de hoek van de kamer. Tja, op Curacao heeft niemand een schoorsteen. Ex-collega Joep K. probeerde vroeger zijn kinderen wijs te maken dat Sint op Curacao door de airconditioning komt, maar daar trapten zij niet in.

De volgende ochtend zag Luchiano tot zijn grote vreugde dat de grote wortel in zijn schoen was vervangen door een heus Spidermanhorloge, met wijzers.

De hele ochtend moest ik zeggen hoe laat het was. Luchiano keek dan beurtelings op zijn horloge en op de klok in de woonkamer en zei dan steeds verrast: 'Kijk papi, op die andere klok is het precies zo laat!'.

Wat een mirakel!

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 24, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Pascale & Luc Update.

The next post in this blog is Arme Pascale.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33